MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Μόναχο (Munich)

Η δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, προβάλλεται τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Υπόθεση

Η ιστορία της μυστικής ισραηλινής ομάδας, η οποία είχε εντολή να δολοφονήσει τους Παλαιστίνιους που φέρονταν ως υπεύθυνοι για το θάνατο των Ισραηλινών αθλητών, στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972.

Η ταινία Μόναχο (Munich) είναι μια αμερικανική ταινία ιστορικού δράματος και πολιτικού θρίλερ σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και είναι βασισμένη στο βιβλίο Vengeance: The True Story of an Israeli Counter-Terrorist Team του Τζορτζ Τζόνας.

Κυκλοφόρησε στους περισσότερους κινηματογράφους παγκοσμίως το 2005, στην Ελλάδα κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιανουαρίου του 2006 και απέσπασε γενικά πολύ θετικά σχόλια από τους κριτικούς. Μάλιστα, προτάθηκε για διάφορα βραβεία, ανάμεσα σε αυτά 2 Χρυσές Σφαίρες και 5 βραβεία Όσκαρ (Καλύτερη Ταινία, Καλύτερος Σκηνοθέτης, Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο, Καλύτερη Μουσική, Καλύτερo Μοντάζ).

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ηθοποιοί: Έρικ Μπάνα, Ντάνιελ Κρεγκ, Ματιέ Κασοβίτς
Διάρκεια: 157′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b