MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Η Έκτη Αίσθηση (The Sixth Sense)

Το θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν “Η Έκτη Αίσθηση (The Sixth Sense)” προβάλλεται σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στις 20:40, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Το θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν “Η Έκτη Αίσθηση (The Sixth Sense)” με τους Μπρους Γουίλις, Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ, Τόνι Κολέτ και Ολίβια Γουίλιαμς, προβάλλεται σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 στις 20:40, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Σιάμαλαν, που ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος μάς εισήγαγε για πρώτη φορά στο χαρακτηριστικό στοιχείο των ταινιών του, δηλαδή τα σοκαριστικά φινάλε.

Η “Έκτη Αίσθηση” κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 1999 και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτικούς, με τους περισσότερους να επαινούν τις ερμηνείες, το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 672,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε έξι υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Τόνι Κολέτ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Χάλεϊ Τζόελ Όσμεντ.

Υπόθεση

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Κόουλ Σίαρ, ενός μοναχικού αγοριού που έχει την ικανότητα να βλέπει τους νεκρούς και του παιδοψυχολόγου Μάλκολμ Κρόου, ο οποίος αναλαμβάνει να τον βοηθήσει.

Αν και στην αρχή ο Μάλκολμ πιστεύει ότι ο Κόουλ υποφέρει από ψευδαισθήσεις, όλα όσα του αποκαλύπτει το νεαρό αγόρι κλονίζουν όσα μέχρι τότε πίστευε. Όταν τελικά η αλήθεια αποκαλυφθεί, οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές για τον ίδιο, αλλά και για τον μικρό Κόουλ.

Info
Κατηγορία:
Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ,Τόνι Κολέτ
Διάρκεια: 110′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b