MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Maleficent: Η δύναμη του σκότους

Η ταινία φαντασίας «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» προβάλλεται τo Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η νέα δημιουργία της Disney «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» αποτελεί τη συνέχεια της ταινίας του 2014 που έφερε το κλασικό παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης» στη μορφή του live action.

Υπόθεση

H Maleficent και η βαφτιστήρα της Ορόρα αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει. Όμως ο επικείμενος γάμος της Ορόρα με τον πρίγκιπα Φίλιππο –  για τον οποίο η Maleficent έχει τις αντιρρήσεις της- θα πυροδοτήσει μια σειρά από περιπέτειες που θα δοκιμάσουν τη σχέση τους…

Σε μια ιστορία όπου οι σκοτεινές δυνάμεις ανακατεύονται με τα συστατικά ενός παραμυθιού (η εκδίκηση, ο αγνός έρωτας, η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες, η κακιά βασίλισσα, η σύγκρουση δύο κόσμων κλπ) η εμφάνιση της  Αντζελίνα Τζολί ως Maleficent, σε κάθε κρίσιμη σκηνή, είναι ικανή για να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη.

Η πρώτη ταινία που είχε σκηνοθετήσει το 2014 ο Ρόμπερτ Στρόμπεργκ (ειδικός των σπέσιαλ εφέ στις ταινίες του Τζέιμς Κάμερον «Avatar» και του Τιμ Μπάρτον «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων») είχε γνωρίσει εμπορική επιτυχία καθώς κόστισε γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει σε παγκόσμια κλίμακα περίπου το τετραπλάσιο αριθμό σε εισπράξεις. Για το σίκουελ «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» οι άνθρωποι της Disney εμπιστεύτηκαν έναν πιο έμπειρο σκηνοθέτη, τον Νορβηγό Γιοακίμ Ρένινγκ.

Η ταινία είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Γιοάκιμ Ρένινγκ
Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Μισέλ Φάιφερ
Διάρκεια: 114′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b