MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

American Beauty

Η ταινία του Σαμ Μέντες, «American Beauty» προβάλλεται σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία του Σαμ Μέντες, «American Beauty» προβάλλεται σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία δραματική αμερικανική ταινία, παραγωγής και κυκλοφορίας του έτους 1999, σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες, σενάριο του Άλαν Μπολ και με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Σπέισι, Ανέτ Μπένινγκ, Μίνα Σουβάρι, Θώρα Μπερτς και Γουές Μπέντλεϋ.

Μια σάτιρα του “αμερικανικού ονείρου” και της μεσαίας τάξης των ΗΠΑ, το “American Beauty” εξερευνά τον έρωτα, την σεξουαλικότητα, τον καταναλωτισμό, την αυτο-απελευθέρωση και φυσικά την εξιλέωση.

Η ταινία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα σε αυτά, το βραβείο καλύτερης ταινίας και πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Kέβιν Σπέισι.

Υπόθεση

Πίσω από τη βιτρίνα ενός ευτυχισμένου σπιτικού κρύβεται η δυστυχία μιας οικογένειας, της οποίας τα μέλη αναζητούν, καθένα με τον δικό του τρόπο, μια διέξοδο από τη ρουτίνα και την απόγνωση.

Ο Λέστερ (Κέβιν Σπέισι) είναι ένας ευκατάστατος οικογενειάρχης των προαστίων σε έναν δυστυχισμένο γάμο με την υπερκαταναλωτική Κάρολαϊν (Ανέτ Μπένινγκ). Βιώνει κρίση μέσης ηλικίας, η οποία κορυφώνεται όταν ερωτεύεται την Άντζελα (Μίνα Σουβάρι), έφηβη φίλη της κόρης του Τζέιν (Θώρα Μπερτς).

O Λέστερ συνειδητοποιεί βαθμιαία την αβάσταχτη κενότητα της υλιστικής του καθημερινότητας. Όταν όμως αρχίζει να έλκεται από την Άντζελα, η υπαρξιακή του κρίση παίρνει σοβαρές διαστάσεις και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Info

Κατηγορία: Δραματική
Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες
Ηθοποιοί: Κέβιν Σπέισι,Ανέτ Μπένινγκ,Γουές Μπέντλεϊ
Διάρκεια: 117′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b