MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλενα Παπαρίζου: Εμφάνιση – έκπληξη στον φετινό τελικό της Eurovision, 16 χρόνια μετά τη νίκη

Δεκαέξι χρόνια μετά τη νίκη της Ελλάδας με το «My Number One» στην Ουκρανία το 2005, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να επιστρέψει φέτος, ως επίσημη προσκεκλημένη της διοργανώτριας χώρας της Ολλανδίας.

Monopoli Team

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision, η φετινή διοργανώτρια χώρα της Ολλανδίας ετοιμάζει μία σειρά από εκδηλώσεις – έκπληξη, με αφορμή τον διαγωνισμό.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με πέντε ακόμη νικητές προηγούμενων διοργανώσεων του θεσμού, πρόκειται να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους στο «Rock The Roof», ένα σόου το οποίο θα πραγματοποιηθεί πάνω σε ταράτσες της πόλης του Ρότερνταμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑELLAS 21: Νέο τραγούδι της Monika αφιερωμένο στην Ελλάδα12.09.2018

Φυσικά, στις εκδηλώσεις θα τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα που έχει επιβάλλει η πανδημία, ενώ οι συναυλίες αυτές θα μεταδοθούν, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της EBU, τη βραδιά του τελικού της Eurovision του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις οι Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Ο διαγωνισμός της Eurovision το 2020 μπορεί να ακυρώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά, εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο καθώς φαίνεται η διοργανώτρια χώρα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για φέτος.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Ιστορίες
Πώς είναι να γυρίζεις ένα βίντεο κλιπ δίπλα στη θάλασσα;
Art & Culture
Οι Green Day μέσα από 10 θρυλικές live στιγμές – Η αντίστροφη μέτρηση για το EJEKT ξεκίνησε
Μουσικά Νέα
Mario Biondi: Η βελούδινη φωνή της ιταλικής soul στο Θέατρο Δόρα Στράτου
Μουσικά Νέα
Όταν η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε στη συναυλία του ΛΕΞ (vid)
Μουσικά Νέα
Τα “Παράθυρα” είναι το νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη – Δες το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία The Boy
Μουσικά Νέα
I Will Survive: Το τραγούδι της Gloria Gaynor που έμεινε στην ιστορία
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2025»: Οι δωρεάν εκδηλώσεις της εβδομάδας 27/6-3/7
Μουσικά Νέα
Ακυρώθηκε η συναυλία των CocoRosie στην Τεχνόπολη
Art & Culture
«Η όπερα του μέλλοντος από τη μήτρα του παρελθόντος»: Η Λυρική παρουσιάζει το πρόγραμμά της για τη σεζόν 2025-26
Μουσικά Νέα
Plastiras Lake Festival 2025: Όσα πρέπει να ξέρεις όσο πλησιάζει το φεστιβάλ
Έξοδος
Poolside Sundays are for lovers: Ο Lindstrom εγκαινιάζει τα νέα κυριακάτικα EDEN parties
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Πέτρας 2025: Αυτό είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού