MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Η Μαγεμένη (Enchanted)

Το μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Έιμι Άνταμς προβάλλεται σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 20:35, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

“Η Μαγεμένη”, η ταινία φαντασίας με πρωταγωνίστρια την Έιμι Άνταμς προβάλλεται σήμερα, Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 20:35, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Σε σενάριο του Μπιλ Κέλι και σκηνοθεσία του Κέβιν Λίμα, στην ταινία πρωταγωνιστούν -στο πλάι της Έιμι Άνταμς- αγαπητοί κινηματογραφικοί αστέρες, όπως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Grey’s Anatomy), ο Τζέιμς Μάρσντεν (X-Men), η Ιντίνα Μένζελ (Ψυχρά κι Ανάποδα), αλλά και η Σούζαν Σάραντον (Thelma & Louise).

Πρόκειται για μία ταινία, που αποτελεί φόρο τιμής και ταυτόχρονα “παρωδία” των πριγκιπισσών της Disney -κάνοντας πολλές έξυπνες αναφορές σε παλιότερες ανάλογες ταινίες. Με μία αυτοσαρκαστική διάθεση, η ταινία αφηγείται την περιπέτεια μίας κλασικής πριγκίπισσας της Disney, που αναγκάζεται να μεταφερθεί από τον παραδοσιακό κόσμο των κινουμένων σχεδίων σε έναν live-action κόσμο και μάλιστα στο κέντρο της Νέας Υόρκης!

Ο συνθέτης Άλαν Μένκεν και ο στιχουργός Στίβεν Σβάρτζ, που έχουν γράψει μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Disney, έγραψαν τη μουσική για τη “Μαγεμένη”, που είναι μιούζικαλ.

Η ταινία αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς, καθιερώνοντας την Έιμι Άνταμς ως πρωταγωνίστρια. Συγκέντρωσε πάνω από 340 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ προτάθηκε για τρία Όσκαρ. Μάλιστα, ετοιμάζεται ένα σίκουελ της ταινίας, με τίτλο “Disenchanted”.

Υπόθεση

Στο βασίλειο της Andalasia, η κακιά και αδίστακτη βασίλισσα και μάγισσα Narissa κάνει τα πάντα για να μην χάσει τον θρόνο από τον Πρίγκιπα Έντουαρντ, που μόλις βρει την πραγματική αγάπη και παντρευτεί θα γίνει βασιλιάς. Όταν ο Έντουαρντ γνωρίσει την πανέμορφη Ζιζέλ με την μαγευτική φωνή και ερωτευτεί παράφορα, ο μεγαλύτερος εφιάλτης της βασίλισσας πραγματοποιείται.

Έτσι, η Narissa κάνει τα μαγικά της και ξαφνικά η πανέμορφη πριγκίπισσα βρίσκεται εξόριστη από τον παραμυθένιο κόσμο της στο… χαώδες Μανχάταν. Λίγες μόλις ώρες από την άφιξή της στο νέο περιβάλλον αρκούν για να αναθεωρήσει η Ζιζέλ τις απόψεις της για τη ζωή και τον έρωτα, όταν γνωρίζει τον Ρόμπερτ, έναν χωρισμένο δικηγόρο με μία κόρη που λατρεύει τις πριγκίπισσες. Όσο η μοίρα ολόκληρου του βασιλείου κρέμεται από τα χέρια της, η Ζιζέλ βρίσκεται μπροστά σε μία δύσκολη απόφαση και δύο μεγάλους έρωτες.

Info

Κατηγορία: Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Κέβιν Λίμα
Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Σούζαν Σαράντον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ
Διάρκεια: 103′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b