MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Μία θαυμάσια μέρα

Η ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία Μάικλ Χόφμαν προβάλλεται την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 18:45, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Μία θαυμάσια μέρα
Monopoli Team

Η ταινία του Μάικλ Χόφμαν, «Μια Θαυμάσια Μέρα (One Fine Day)» προβάλλεται σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 18:45 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV. Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μισέλ Φάιφερ.

Υπόθεση

Η Μέλανι (Μισέλ Φάιφερ) είναι μία χωρισμένη μητέρα με ένα παιδί. Η μέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο, όταν εξαιτίας ενός επίσης χωρισμένου πατέρα, του Τζακ (Τζορτζ Κλούνεϊ), τα παιδιά τους χάνουν την προγραμματισμένη σχολική εκδρομή τους. Οι δύο γονείς θα αναγκαστούν να βρουν έναν τρόπο, ώστε να καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα σε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και παράλληλα να προσέχουν τα παιδιά τους.

Μέσα από μια σειρά απροσδόκητων συγκυριών και παρεξηγήσεων, η Μέλανι και ο Τζακ τελικά θα συνεργαστούν και στο τέλος θα… ερωτευτούν!

Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

Info

Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί
Σκηνοθεσία: Μάικλ Χόφμαν
Ηθοποιοί: Μισέλ Φάιφερ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μέι Γουίτμαν
Διάρκεια: 115′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b