MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ψυχρά κι Ανάποδα 2

Η συνέχεια του δημοφιλούς ντισνεϊκού animation προβάλλεται μεταγλωττισμένη την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 20:40, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η συνέχεια του δημοφιλούς ντισνεϊκού animation που έσπασε τα ταμεία το 2013 και έγινε η πιο επικερδής ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών προβάλλεται μεταγλωττισμένη στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV.

Η πρώτη ταινία που έκανε 1,27 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως και κέρδισε δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το εμβληματικό τραγούδι Let It Go σε μουσική και στίχους των Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez) προσέφερε στους θεατές μια ιστορία που συνδύαζε την αύρα του παραμυθιού με τη χιουμοριστική διάσταση της καθαρόαιμης περιπέτειας.

Το σίκουελ που κυκλοφόρησε το 2019 από την βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα του «Ψυχρά κι Ανάποδα» της Disney, ακολουθεί τη νέα περιπέτεια των αδερφών Έλσα και Άννα.

Υπόθεση

Ένα μυστηριώδες κάλεσμα οδηγεί την Έλσα και την παρέα της σε ένα αρχαίο μαγεμένο δάσος, όπου ‘κρύβονται’ τα μυστικά της καταγωγής της και ο κίνδυνος που απειλεί το ειρηνικό βασίλειό της…

H δεύτερη αυτή ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το Into the Unknown από το ίδιο βραβευμένο δίδυμο της πρώτης ταινίας.

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι
Διάρκεια: 99′
Μεταγλωττισμένη
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b