MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Βόλτα: Η Νεφέλη Φασούλη συνεργάζεται με τον Φοίβο Δεληβοριά στον νέο της δίσκο – Ακούστε το πρώτο single

Η ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασούλη παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Βόλτα», από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο που θα κυκλοφορήσει από τη United We Fly.

Monopoli Team

Όπως λέει και η ίδια η ερμηνεύτρια «Η «Βόλτα» είναι ένα κομμάτι διψασμένο για το έξω. Γράφτηκε το καλοκαιράκι ανάμεσα στα lockdown κι έτσι η έννοια της βόλτας πήρε μέσα μας διαστάσεις χολιγουντιανής ταινίας απόδρασης. Ένα αθηναϊκό τσα-τσα για δύο, που διαρκεί από το σούρουπο έως την αυγή. Το να ακούτε αυτό το τραγούδι σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας είναι απολύτως παράλογο».

Ο δίσκος είναι γραμμένος εξ ολοκλήρου από τον Φοίβο Δεληβοριά και ηχογραφημένος σχεδόν μια κι έξω στο στούντιο AntArt, από μια αδιαίρετη μουσική παρέα.

Το single «Βόλτα» είναι διαθέσιμο στη σελίδα της United We Fly και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLighthouse Sessions: Ο Γιώργης Μανωλάκης καλεσμένος στη σειρά online συναυλιών του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Λίγα λόγια για την Nεφέλη Φασούλη

H Nεφέλη Φασούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των έξι ξεκίνησε σπουδές βιολιού και θεωρητικών στο Ωδείο Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών, ενώ το 2013 πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2018. Από το 2014 έως και το 2016 παρακολούθησε μαθήματα jazz τραγουδιού, φωνητικού αυτοσχεδιασμού και θεωρητικών στο ωδείο Athenaeum, ενώ ολοκλήρωσε και το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο διδασκαλίας φωνητικής τεχνικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Ως τραγουδίστρια έχει πλαισιώσει στην σκηνή πληθώρα καλλιτεχνών. Αναμεσά τους: Βασίλης Καζούλης, Νίκος Ζιώγαλας, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Νίκος Πλατύρραχος, Μάκης Αμπλιανίτης, Αντώνης Απέργης, Δημήτρης Καλαντζής κ.ά., ενώ εδώ και τρεισήμισι χρόνια είναι μόνιμη συνεργάτης στις παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά. Δισκογραφικά έως σήμερα έχει συμμετάσχει στο δίσκο του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου «Το τέλειο Έγκλημα», στους δίσκους «Η Ταράτσα του Φοίβου» και «Πες μου τ’όνομα σου» του Φοίβου Δεληβοριά, στο παιδικό «Φόραγε Κίτρινο Σκουφί» της Τατιάνας Ζωγράφου και στο «Μαύρη μπογιά στο Μάρμαρο» του Νίκου Πλατύρραχου. Το 2019 ανακαλύπτει την αγάπη της για τη μουσική σύνθεση και παρουσιάζει το πρώτο της τζαζ κομμάτι με τίτλο «The worst is yet to come», ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί και το πρώτο της single σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, με τίτλο «Για ένα καλοκαίρι».  Μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε μουσική – στίχους – παραγωγή Φοίβου Δεληβοριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο του Δρόμου: Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει με νέο τραγούδι12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Steve Gunn: 5+5 αγαπημένα του τραγούδια και άλμπουμ, λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
H Νατάσσα Μποφίλιου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Λονδίνο
Μουσικά Νέα
ΚΟΑ: Διπλό συναυλιακό ραντεβού στο Μέγαρο για την ολοκλήρωση των φετινών εργαστηρίων
Μουσικά Νέα
Το νέο λαϊκό τραγούδι στα καλύτερά του: Τα “Χέρια στον Θεό” και Ορέστης Ντάντος στο τέρμα
Μουσικά Νέα
Η ILIA στήνει ένα immersive listening party στην Αθήνα – Ένα βράδυ στο σύμπαν του “LP2”
Μουσικά Νέα
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει: 300+ δωρεάν εκδηλώσεις γεμίζουν την Αθήνα ρυθμό
Μουσικά Νέα
Ο Σταύρος Γασπαράτος παρουσιάζει το Expanded Piano II – Μια πολυαισθητηριακή εμπειρία στο Ωδείο Αθηνών
Μουσικά Νέα
Το Χαλάνδρι σε ρυθμούς τζαζ: Έρχεται το 1ο International Jazz Day Festival Chalandri με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποψήφια στο German Record Critics’ Award 2026
Μουσικά Νέα
Από Thievery Corporation μέχρι Παυλίδη: Αυτό είναι το πλήρες line up του Plastiras Lake Festival 2026
Μουσικά Νέα
Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας στη Θεσσαλονίκη
Μουσικά Νέα
Άννα Βίσση: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Οι τιμές των εισιτηρίων