MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Βόλτα: Η Νεφέλη Φασούλη συνεργάζεται με τον Φοίβο Δεληβοριά στον νέο της δίσκο – Ακούστε το πρώτο single

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασούλη παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Βόλτα», από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο που θα κυκλοφορήσει από τη United We Fly.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Όπως λέει και η ίδια η ερμηνεύτρια «Η «Βόλτα» είναι ένα κομμάτι διψασμένο για το έξω. Γράφτηκε το καλοκαιράκι ανάμεσα στα lockdown κι έτσι η έννοια της βόλτας πήρε μέσα μας διαστάσεις χολιγουντιανής ταινίας απόδρασης. Ένα αθηναϊκό τσα-τσα για δύο, που διαρκεί από το σούρουπο έως την αυγή. Το να ακούτε αυτό το τραγούδι σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας είναι απολύτως παράλογο».

Ο δίσκος είναι γραμμένος εξ ολοκλήρου από τον Φοίβο Δεληβοριά και ηχογραφημένος σχεδόν μια κι έξω στο στούντιο AntArt, από μια αδιαίρετη μουσική παρέα.

Το single «Βόλτα» είναι διαθέσιμο στη σελίδα της United We Fly και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLighthouse Sessions: Ο Γιώργης Μανωλάκης καλεσμένος στη σειρά online συναυλιών του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Λίγα λόγια για την Nεφέλη Φασούλη

H Nεφέλη Φασούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των έξι ξεκίνησε σπουδές βιολιού και θεωρητικών στο Ωδείο Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών, ενώ το 2013 πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 2018. Από το 2014 έως και το 2016 παρακολούθησε μαθήματα jazz τραγουδιού, φωνητικού αυτοσχεδιασμού και θεωρητικών στο ωδείο Athenaeum, ενώ ολοκλήρωσε και το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο διδασκαλίας φωνητικής τεχνικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Ως τραγουδίστρια έχει πλαισιώσει στην σκηνή πληθώρα καλλιτεχνών. Αναμεσά τους: Βασίλης Καζούλης, Νίκος Ζιώγαλας, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Νίκος Πλατύρραχος, Μάκης Αμπλιανίτης, Αντώνης Απέργης, Δημήτρης Καλαντζής κ.ά., ενώ εδώ και τρεισήμισι χρόνια είναι μόνιμη συνεργάτης στις παραστάσεις του Φοίβου Δεληβοριά. Δισκογραφικά έως σήμερα έχει συμμετάσχει στο δίσκο του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου «Το τέλειο Έγκλημα», στους δίσκους «Η Ταράτσα του Φοίβου» και «Πες μου τ’όνομα σου» του Φοίβου Δεληβοριά, στο παιδικό «Φόραγε Κίτρινο Σκουφί» της Τατιάνας Ζωγράφου και στο «Μαύρη μπογιά στο Μάρμαρο» του Νίκου Πλατύρραχου. Το 2019 ανακαλύπτει την αγάπη της για τη μουσική σύνθεση και παρουσιάζει το πρώτο της τζαζ κομμάτι με τίτλο «The worst is yet to come», ενώ τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί και το πρώτο της single σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, με τίτλο «Για ένα καλοκαίρι».  Μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ σε μουσική – στίχους – παραγωγή Φοίβου Δεληβοριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο του Δρόμου: Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει με νέο τραγούδι12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Μέγαρο ταξιδεύει στην Αρχαία Μεσσήνη με το «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Εκτόρ Μπερλιόζ
Μουσικά Νέα
3ο Φεστιβάλ Κρουστών: Τριήμερο γεμάτο συναυλίες, εργαστήρια και masterclass στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Μουσικά Νέα
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Νέος δίσκος φόρος τιμής στο λαϊκό τραγούδι – Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια
Μουσικά Νέα
SNF Nostos 2026: Η κορυφαία παραγωγός και DJ HAAi στη θέση της The Blessed Madonna στο Up Late Party
Μουσικά Νέα
Μανώλης Μητσιάς: Ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι σε μουσική του γιου του, Μίλτου
Μουσικά Νέα
Μάριος Φραγκούλης και Παρασκευάς Καρασούλος συναντιούνται ξανά σε δύο νέα τραγούδια
Μουσικά Νέα
KOA: Το Γκαλά Όπερας μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
8ο Φεστιβάλ Δελφών: “Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο” – Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Λαμίας
Μουσικά Νέα
Η Λίνα Νικολακοπούλου ξανά στον Πόρο για μια δωρεάν συναυλία
Μουσικά Νέα
Οι Villagers Of Ioannina City ανακοίνωσαν νέο δίσκο – Ακούστε το πρώτο single
Μουσικά Νέα
Jean Michel Jarre: Το επίκαιρο κάλεσμα του «Τελευταίου Ραντεβού»
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο