MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ ONLINE

Ο Απόστρατος: Η βραβευμένη ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή σε online προβολή

O Μιχάλης Σαράντης και ο Θανάσης Παπαγεωργίου επιστρέφουν με την ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή “Ο Απόστρατος” σε online προβολές.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Θανάσης Παπαγεωργίου και Μιχάλης Σαράντης
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Θανάσης Παπαγεωργίου και Μιχάλης Σαράντης
Monopoli Team

Η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή “Απόστρατος”, με πρωταγωνιστές τους Μιχάλη Σαράντη και Θανάση Παπαγεωργίου, μετά την επιτυχημένη της έξοδο πέρυσι τον Φλεβάρη, που διακόπηκε απότομα λόγω της επιβολής των περιοριστικών μέτρων, επιστρέφει online στις 19-31 Μαρτίου στο viva.gr.  Μπορείτε να βρείτε το λινκ και στα αγγλικά με οδηγίες εδώ.

Υπόθεση ταινίας

Στην ταινία, ένας τριαντάρης επιχειρηματίας στα όρια της χρεοκοπίας (Μιχάλης Σαράντης), μετακομίζει στου Παπάγου, στη μονοκατοικία του παππού του, απόστρατου αξιωματικού που δεν ζει πια. Καθώς εγκλιματίζεται στο νέο σπίτι, συναντά παλιούς παιδικούς φίλους και γνωρίζει έναν ηλικιωμένο γείτονα (Θανάσης Παπαγεωργίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘανάσης Παπαγεωργίου: Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή. Σχεδόν κυριολεκτώ12.09.2018

Μαθαίνοντας για την φιλία του δεξιού, συντηρητικού παππού του με τον αριστερό, φτωχό συναγωνιστή του, αρχίζει να συνειδητοποιεί πολλά πράγματα, όχι μόνο για το παρελθόν της χώρας του αλλά και για το παρελθόν της οικογένειάς του και εν τέλει για τον ίδιο του τον εαυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπόστρατος12.09.2018

Η ταινία θα προβάλλεται σε συγκεκριμένες ώρες: 00.00, 03.00, 06.00, 08.00, 11.00, 18.00 και 21.00. Ωστόσο ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες μετά την ώρα έναρξης.

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα στη… φτώχεια της υγείας – Το 21,9% χωρίς ιατρική περίθαλψη
Cine News
Αυτές είναι οι ταινίες έναρξης και λήξης του φετινού Φεστιβάλ Beyond Borders
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Άγγελος Φραντζής και Χέλενα Βίτμαν στο επίκεντρο των φετινών αφιερωμάτων
Cine News
Weapons: Ίσως η καλύτερη horror ταινία της χρονιάς
Cine News
Heat me: Η ταινία της Κέλλυς Σαρρή διακρίθηκε στο Oscar Qualifying Galway Film Fleadh
Art & Culture
Το σινεφίλ καλοκαίρι δεν τελειώνει: 5 λόγοι για να μη χάσεις το 10ο Beyond Borders
Cine News
CineFIX#9: Οι προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ συνεχίζονται και τον Αύγουστο
Cine News
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Βella Ciao#31: Ο καλλιτέχνης στο μεταίχμιο μεταξύ λογικής και τρέλας
Cine News
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Θανάσης Ρεντζής: Αντίο σε έναν πρωτοπόρο του ελληνικού κινηματογράφου
Cine News
Παιχνίδια Εκδίκησης – Η Τελευταία Πράξη έρχεται στον ΑΝΤ1 (το teaser)