MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Yo-Yo Ma: Ο κορυφαίος τσελίστας εμβολιάζεται και δίνει μία μίνι συναυλία στο εμβολιαστικό κέντρο

Ο σπουδαίος μουσικός Yo-Yo Ma έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και αποφάσισε να δώσει μία μίνι συναυλία σε όσους περίμεναν τη σειρά τους στο εμβολιαστικό κέντρο.

Ο Yo-Yo Ma δίνει συναυλία σε εμβολιαστικό κέντρο
Ο Yo-Yo Ma δίνει συναυλία σε εμβολιαστικό κέντρο
Monopoli Team

Ο διεθνούς φήμης τσελίστας Yo-Yo Ma έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και αποφάσισε να το γιορτάσει με μία αυθόρμητη συναυλία για όσους περίμεναν τη σειρά τους στο εμβολιαστικό κέντρο.

Ο Yo-Yo Ma, που έχει κερδίσει συνολικά 18 βραβεία Grammy και έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, βιντεοσκοπήθηκε από τους παρευρισκόμενους στο εμβολιαστικό κέντρο του Berkshire Community College, στη Μασαχουσέτη, το Σάββατο.

Η 15λεπτη συναυλία περιλάμβανε κομμάτια των Μπαχ και Σούμπερτ, ενώ μόλις τελείωσε δέχτηκε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του τυχερού κοινού των κοινωνικά αποστασιοποιημένων ασθενών.

Ο 65χρονος μουσικός, που είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για μία συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2019, ήθελε με τον τρόπο του να ευχαριστήσει την κλινική δήλωσε ο Ρίτσαρντ Χολ, μέλος της ιατρικής ομάδας του εμβολιαστικού κέντρου του Berkshire. Μάλιστα, όταν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου δεν είχε τραβήξει καθόλου την προσοχή. Τη δεύτερη φορά όμως αποφάσισε να φέρει και το τσέλο του.

Το προσωπικό περιέγραψε πώς ξαφνικά όλοι σιώπησαν υπό τις μελωδίες του Yo-Yo Ma. “Ήταν τόσο περίεργο το πόσο ειρηνικό έγινε όλο το κτίριο, απλά επειδή είχαμε λίγη μουσική” ανέφερε σύμφωνα με την Washington Post η Λέσλι Ντρέιγκερ, διεθύντρια της κλινικής για το εμβολιαστικό κέντρο.

Όπως είναι λογικό, το βίντεο του κορυφαίου τσελίστα έχει γίνει viral με χιλιάδες να συγχαίρουν τον μουσικό για την πρωτοβουλία του.

Με πληροφορίες από την Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓερμανία: Εμβολιαστικά κέντρα σε όλη τη χώρα μεταμορφώνονται σε γκαλερί τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b