MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΘΕΑΤΡΟ

O Γιούγκερμαν επιστρέφει on demand στην πλατφόρμα του Θεάτρου Πορεία

Ο Γιούγκερμαν, του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, παρουσιάζεται τώρα στην on demand πλατφόρμα του Θεάτρου Πορεία, από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2021.

| Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου
Monopoli Team

Ο Γιούγκερμαν, το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν, 70.000 θεατές και πολύ επιτυχημένες live streaming αναμεταδόσεις κατά την περίοδο της πανδημίας, παρουσιάζεται τώραστην on demand πλατφόρμα του Θεάτρου Πορεία, από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2021.

Ο βίος κι η πολιτεία του γοητευτικού και δαιμόνιου Φιλανδού αριστοκράτη, που ανακάλυψε το «υψηλό» μέσα στην ελληνικότητα, μίλησε στις καρδιές των θεατών. Ο Γιάννης Στάνκογλου και ένα cast 20 πρωταγωνιστών θα ξαναζωντανέψουν την συναρπαστική ιστορία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

Το μυθιστόρημα, το τρίτο του συγγραφέα, γράφτηκε το 1938, δύο χρόνια μετά τη Χίμαιρα και πέντε χρόνια μετά τον Συνταγματάρχη Λιάπκιν, μαζί με τα οποία σχηματίζει την τριλογία με τίτλο Εγκλιματισμός κάτω από τον Φοίβο. Πλάι στο ενδελεχές ψυχογράφημα του ήρωα, ο «παραμυθάς από ράτσα» Καραγάτσης στο μυθιστόρημά του αυτό απεικονίζει με γλαφυρότητα την κοινωνική και πολιτική κατάσταση της μεσοπολεμικής Ελλάδας και καταθέτει την οπτική του γύρω από τη μπολσεβίκικη επανάσταση, τον κομμουνισμό, το τσαρικό καθεστώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Πορεία: Νέα on demand πλατφόρμα με τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Γιούγκερμαν, του Μ. Καραγάτση
Από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 15 Μαρτίου 2021

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Θεατρικά Νέα
Γιάννης Αγγελάκας και Γιώργος Γούσης φέρνουν «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» στη Στέγη
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
Θεατρικά Νέα
«Άδειος Χώρος»: Παράταση αιτήσεων συμμετοχής για το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Νέων Δημιουργών και Ομάδων
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μια ζωή: Ο μονόλογος με τη Νένα Μεντή σε καλοκαιρινή περιοδεία – Έναρξη προπώλησης
Επίκαιρα
Νέα 24ωρη απεργία στα θέατρα
Cine News
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Θεατρικά Νέα
«Σωσμένος»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης συναντά τη Λένα Κιτσοπούλου στο Cartel
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Κουτλής αναμετράται με την «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ