MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λούκα Γκουαντανίνο και Σούφγιαν Στίβενς συνεργάζονται ξανά μετά το «Call Me By Your Name»

Οι δύο δημιουργοί που είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Call Me By Your Name» επανενώθηκαν για τη δημιουργία του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Tell Me You Love Me» του Σούφγιαν Στίβενς.

Monopoli Team

Ο Σούφγιαν Στίβενς μοιράστηκε το βίντεο κλιπ για το «Tell Me You Love Me», ένα κομμάτι από το άλμπουμ του αμερικανού μουσικού με τίτλο «The Ascension».

Για τη σκηνοθεσία του τραγουδιού από το νέο του άλμπουμ, ο Σούφγιαν Στίβενς συνεργάζεται ξανά με τον Λούκα Γκουαντανίνο. Υπενθυμίζεται ότι ο Στίβενς υπογράφει το υποψήφιο για Όσκαρ soundtrack της ταινίας «Call Me By Your Name», το 2018, με πρωταγωνιστές τον Άρμι Χάμερ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ, σε σκηνοθεσία του Λούκα Γκουαντανίνο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Call Me By Your Name», Λούκα Γκουαντανίνο.

Σε μια δήλωση για το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Tell Me You Love Me» ο Γκουαντανίνο ανέφερε: «Το επίπονο συναίσθημα του να αγαπάς και να θες να αγαπηθείς, το μυστήριο των σωμάτων που συγκρούονται, οι παράξενες πτυχές της φύσης, η υπέροχη μουσική και η φωνή του Σούφγιαν – όλα αυτά υπάρχουν μέσα σε αυτό το βίντεο κλιπ για το οποίο είμαι περήφανος που έφτιαξα με τη συνεργασία δύο ακόμη σπουδαίων καλλιτεχνών, του Αλέσιο Μπολζόνι και της Σίλια Χέμπτον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤιμοτέ Σαλαμέ: Νέα συνεργασία με τον σκηνοθέτη του «Call me by your name»;12.09.2018

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ του «Tell Me You Love Me»:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b