MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Old: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου θρίλερ του M. Night Shyamalan

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το “Old” επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκει ένα πτώμα σε μία παραλία. Τότε αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ελάιζα Σκάνλεν, Τόμασιν Μακένζι, Άλεξ Γουλφ, Άμπι Λι, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, ο Κεν Λονγκ, ο Ρούφους Σίγουελ, η Βίκι Κριπς, η Έμπετ Ντέιβιτζ και ο Έμουν Έλιοτ.

Στο τρέιλερ, που διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα, βλέπουμε μία παρέα από τουρίστες, οι οποίοι περνούν τον χρόνο τους σε μία παραλία, από την οποία δεν μπορούν να διαφύγουν, όταν συνειδητοποιούν ότι αρχίζουν να γερνούν σε περίεργα γρήγορο ρυθμό, σοκάροντας τους γύρω τους.

Η ταινία γυρίστηκε υπό αυστηρότατους κανόνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο M. Night Shyamalan, που συνήθως προτιμά την πατρίδα του Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα των ταινιών του, αυτή τη φορά επέλεξε την Δομινικανή Δημοκρατία για την νέα του ταινία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν εκεί τον Οκτώβριο του 2020.

Το “Old” πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου μέσω των Universal Pictures. Νωρίτερα, η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου. Αναβλήθηκε όμως λόγω του κορονοϊού.

Όπως συνηθίζεται με τις ταινίες του σκηνοθέτη του “Split” και της “Έκτης Αίσθησης”, οι λεπτομέρειες γύρω από το “Old” παραμένουν ασαφείς. Ο M. Night Shyamalan έγραψε το σενάριο, ενώ συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον κινηματογραφιστή του “Glass” και “Split”, Mike Gioulakis. Ο ελληνικής καταγωγής Gioulakis είχε επίσης συμμετάσχει στο “Us” του Τζόρνταν Πιλ, αλλά και στο “Σε Ακολουθεί” του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Ντιν: Σαν σήμερα φεύγει από τη ζωή ο πιο γοητευτικός “Επαναστάτης χωρίς αιτία”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
28 ΦΝΘ: Ανακαλύπτουμε τα 57 συναρπαστικά ελληνικά ντοκιμαντέρ
Cine News
ΔΘΠ: Ανοιχτό κάλεσμα σε σχολεία για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ο Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός στη Σκηνή του Ψηφιακού μας Κόσμου»
Cine News
Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV; Batman, Catwoman και συναρπαστικές σειρές
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
Cine News
10 anti rom-com ταινίες για όσους κάνουν skip τον Άγιο Βαλεντίνο
Cine News
28ο ΦΝΘ: Έναρξη με το ντοκιμαντέρ «Ρώτα την Ι Τζιν» για τη γυναίκα που κέρδισε δύο φορές τον Τραμπ
Cine News
Σιαμάκ Ετεμάντι: Μιλώντας για τη σεξουαλικότητα, μιλάμε για όσα αποκλείουν τους ανάπηρους
Cine News
COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό
Cine News
Super Bowl 2026: Οι δύο “λανθιμικές” διαφημίσεις με την Emma Stone και τον George Clooney
Cine News
Οι βραβευμένοι «Ανταγωνιστές» επιστρέφουν με β’ σεζόν στο Disney+
Art & Culture
Αποστολή στο 55ο IFFR: Μια εβδομάδα από αίθουσα σε αίθουσα
Cine News
Die My Love, κωμωδίες ή δυνατά love stories; Τι θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV