MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Old: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου θρίλερ του M. Night Shyamalan

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Το πρώτο τρέιλερ του Old του M. Night Shyamalan
Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της επόμενης, πολυαναμενόμενης ταινίας του M. Night Shyamalan, με τίτλο “Old”.

Το “Old” επικεντρώνεται σε μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκει ένα πτώμα σε μία παραλία. Τότε αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ελάιζα Σκάνλεν, Τόμασιν Μακένζι, Άλεξ Γουλφ, Άμπι Λι, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, ο Κεν Λονγκ, ο Ρούφους Σίγουελ, η Βίκι Κριπς, η Έμπετ Ντέιβιτζ και ο Έμουν Έλιοτ.

Στο τρέιλερ, που διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα, βλέπουμε μία παρέα από τουρίστες, οι οποίοι περνούν τον χρόνο τους σε μία παραλία, από την οποία δεν μπορούν να διαφύγουν, όταν συνειδητοποιούν ότι αρχίζουν να γερνούν σε περίεργα γρήγορο ρυθμό, σοκάροντας τους γύρω τους.

Η ταινία γυρίστηκε υπό αυστηρότατους κανόνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Ο M. Night Shyamalan, που συνήθως προτιμά την πατρίδα του Φιλαδέλφεια για τα γυρίσματα των ταινιών του, αυτή τη φορά επέλεξε την Δομινικανή Δημοκρατία για την νέα του ταινία. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν εκεί τον Οκτώβριο του 2020.

Το “Old” πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουλίου μέσω των Universal Pictures. Νωρίτερα, η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου. Αναβλήθηκε όμως λόγω του κορονοϊού.

Όπως συνηθίζεται με τις ταινίες του σκηνοθέτη του “Split” και της “Έκτης Αίσθησης”, οι λεπτομέρειες γύρω από το “Old” παραμένουν ασαφείς. Ο M. Night Shyamalan έγραψε το σενάριο, ενώ συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με τον κινηματογραφιστή του “Glass” και “Split”, Mike Gioulakis. Ο ελληνικής καταγωγής Gioulakis είχε επίσης συμμετάσχει στο “Us” του Τζόρνταν Πιλ, αλλά και στο “Σε Ακολουθεί” του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Ντιν: Σαν σήμερα φεύγει από τη ζωή ο πιο γοητευτικός “Επαναστάτης χωρίς αιτία”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Πόσο σύντομα είναι το τώρα; Το AnafiFF 2026 επιστρέφει στην Ανάφη
Cine News
The Devil Wears Prada: Το απόλυτο rewatch πριν την πρεμιέρα του sequel – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Σπίτι Χωρίς Διεύθυνση: Η ταινία-έκπληξη της Χάτιτσε Ασκίν στο Newman Cinema
Cine News
Ιερά Οδός, 21 χλμ: Το ντοκιμαντέρ της Νικολέτας Παράσχη ξεκινά την πορεία του στις ελληνικές αίθουσες
Cine News
Σημειώσεις για μια Ορέστεια στην πανδημία: Η ταινία των Φριντζήλα – Ανδριανού για μια επιπλέον προβολή στο Θέατρο Τέχνης
Cine News
«Σύγκρουση»: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega
Cine News
Το Stranger Things επιστρέφει… σε animation – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Τρεις νέες ταινίες και ένα αγαπημένο σίκουελ – Αυτά θα δούμε το ΣΚ στην TV
Cine News
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Πρεμιέρα σε ζωντανή μετάδοση από το Disney+
Cine News
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Ο σκηνοθέτης Νίκος Κορνήλιος αφηγείται τη μάχη των σωμάτων με το βάρος του παρελθόντος