MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Νέα συνεργασία με τον σκηνοθέτη του «Call me by your name»;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 25χρονος ηθοποιός, Τιμοτέ Σαλαμέ, και ο σκηνοθέτης του «Call me by your name» (Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου), Λούκα Γκουαντανίνο, θα συνεργαστούν ξανά στην μεταφορά του μυθιστορήματος «Bones and All».

Τιμοτέ Σαλαμέ
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κινηματογραφικής ιστοσελίδας «Deadline» το νέο χρυσό παιδί του Χόλυγουντ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο βρίσκονται σε συζητήσεις για μια κινηματογραφική επανένωση μετά το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» («Call me by your name»). Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, η οποία θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Camille DeAngelis «Bones and All», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015.

Λούκα Γκουαντανίνο

Ποιοι φημολογείται ότι θα συμμετέχουν στην ταινία

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μαζί με τους Σαλαμέ και Γκουαντανίνο στην ταινία θα συμμετάσχει και η Καναδή ηθοποιός Τέιλορ Ράσελ, γνωστή από τη σειρά του Netflix «Χαμένοι στο Διάτημα», reboot της δημοφιλούς σειράς της δεκαετίας του 1960. Το διασκευασμένο σενάριο ακούγεται ότι έχει αναλάβει ο Dave Kajganich, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ιταλοαλγερινό σκηνοθέτη στις ταινίες  «Κάτω από τον ήλιο» (2015) και «Suspiria» (2018), ενώ δεν έχει οριστεί ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων.

Λίγα λόγια για το βιβλίο και τη διασκευή

Το βιβλίο διηγείται την ιστορία της 16χρονης Maren, η οποία αδυνατεί να ελέγξει τις κανιβαλιστικές της παρορμήσεις, επιθμώντας να γευτεί οποινδήποτε. Το μυθιστόρημα ακολουθεί τη Μαρέν καθώς αναζητάει τον πατέρα της ελπίζοντας να βρει απαντήσεις για τον λόγο που έχει τέτοιου είδους ορμές.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για την μεταφορά του μυθιστορήματος στον κινηματογράφο, μάλλον πρόκειται για μια ρομαντική-ιστορία τρόμου η οποία θα αναπτύσσεται γύρω από τους χαρακτήρες του Τιμοτέ Σαλαμέ και της Τέιλορ Ράσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSecret Garden: Ηχητικές ιστορίες μαύρων γυναικών σε μία εγκατάσταση online στο Sundance Film Festival12.09.2018

Μια επιτυχημένη συνεργασία

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» ο Τιμοτέ Σαλαμέ και ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο έψαχναν τρόπους να συνεργαστούν ξανά, αλλά το πρόγραμμα των δύο στεκόταν εμπόδιο. Το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Σαλαμέ και της Καλύτερης Ταινίας.

Μέσα στον χρόνο πρόκειται να δούμε σίγουρα τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Dune» και την τελευταία ταινία του Γουές Άντερσον, με τίτλο «The French Dispatch».

Πηγή: Deadline

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Από την καλύτερη ταινία Spiderman μέχρι το The Agency – Τι θα δούμε αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Οι δωρεάν προβολές στον Κήπο του Μεγάρου συνεχίζονται: Σειρά έχει η συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης
Cine News
Cinefix: Ο κινηματογραφικός καύσωνας συνεχίζεται τον Ιούλιο στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Η Supergirl δεν ήταν ποτέ απλά «ο γυναικείος Superman» – και η νέα της ταινία το αποδεικνύει
Cine News
Ο Διάβολος φοράει Prada 2: Η ταινία έρχεται αποκλειστικά στο Disney+
Cine News
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Athens Open Air Film Festival – Δωρεάν προβολές σε όλη την Αθήνα
Cine News
A radical Jew: Παγκόσμια πρεμιέρα για την περφόρμανς του Udi Aloni στην Αθήνα
Cine News
Όταν οι ιστορίες βρίσκουν φωνή: Προβολή ταινίας & συζήτηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος Voices in Motion
Cine News
The Deer Film Club: Ένα νέο film club έρχεται στο T.A.F. – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Cine News
Δύο μαύρα πουκάμισα: Ξεκίνησαν στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA
Cine News
Το The Bear επιστρέφει για μια τελευταία φορά – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
Η Ύδρα στο επίκεντρο της τέχνης και του σινεμά με τη θερινή έκδοση του ArtCinema