MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Fingernails: Η Κάρεϊ Μάλιγκαν θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Χρήστου Νίκου

Η πρώταγωνίστρια του “Promising Young Woman” θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη αγγλόφωνη ταινία του σκηνοθέτη της ταινίας “Μήλα”.

Monopoli Team

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, η υποψήφια για Όσκαρ Κάρεϊ Μάλιγκαν θα είναι η πρωταγωνίστρια στην επόμενη ταινία του Χρήστου Νίκου.

Πρόκειται για μία ταινία, με τίτλο “Fingernails”, η οποία θα είναι και το αγγλόφωνο κινηματογραφικό ντεμπούτο του Έλληνα σκηνοθέτη, του οποίου η ταινία “Μήλα” έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2020, ενώ αποτελεί και την ελληνική συμμετοχή στα βραβεία Όσκαρ.

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν αποτελεί επίσης φαβορί για τις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ, λόγω της ερμηνείας της στην νέα ταινία της Emerald Fennell, με τίτλο “Promising Young Woman”. Σύμφωνα με το Deadline, υπέγραψε για το “Fingernails”, αφού εντυπωσιάστηκε με τα “Μήλα”.

Στην νέα ταινία του, ο Χρήστος Νίκου θα συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με την Κέιτ Μπλάνσετ και την εταιρία παραγωγής της, Dirty Films.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά για το “Fingernails”, αφού βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ο Νίκου γράφει το σενάριο μαζί με τον Βρετανό θεατρικό συγγραφέα Σαμ Στάινερ και τον συνεργάτη του στα “Μήλα”, Σταύρο Ράπτη.

Η υπόθεση της ταινίας και η συμμετοχή της Μάλιγκαν

Η ταινία θα ακολουθεί την Άννα (Κάρεϊ Μάλιγκαν), η οποία αρχίζει να υποπτεύεται ότι η σχέση της με τον επι χρόνια σύντροφό της δεν πάει καλά. Σε μία προσπάθεια της να βελτιώσει τα πράγματα, ξεκινά κρυφά μία νέα αποστολή, δουλεύοντας σε ένα μυστηριώδες ινστιτούτο που είναι σχεδιασμένο, για να υποκινεί και να εξετάζει την παρουσία ρομαντικής αγάπης σε απεγνωσμένα ζευγάρια.

“Το Fingernails εξερευνά την σύγχρονη εμπειρία του να ερωτεύεσαι σε μία εποχή που -παρ’ όλο που φαίνεται πιο προσβάσιμος από ποτέ-ο έρωτας έχει γίνει τόσο αβέβαιος, περίπλοκος και φευγαλέος. Δημιουργήσαμε τον ρόλο της Άννας με την Κάρεϊ Μάλιγκαν στο μυαλό μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που είπε αμέσως ναι. Η Κάρεϊ είναι μία ταλαντούχα και μαγνητική ηθοποιός, και εντυπωσιάστηκα από την ερμηνεία της στο Promising Young Woman. Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί της, για να φέρω στη ζωή το Fingernails σε συνεργασία με τους παραγωγούς μου, Cate Blanchett, Coco Francini και Andrew Upton του Dirty Films” δήλωσε ο Χρήστος Νίκου.

Από την πλευρά τους, οι Dirty Films δήλωσαν: “Μετά τη συνεργασία μας στα Μήλα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τον Χρήστο Νίκου στο Fingernails. Σε μια εποχή που το να βρει κανείς την ανθρώπινη επαφή είναι πιο σημαντικό και δύσκολο από ποτέ, η φρέσκια και τρυφερή προσέγγιση του Χρήστου Νίκου είναι μοναδική και ουσιαστική. Νιώθουμε πως η Κάρεϊ Μάλιγκαν, που θαυμάζουμε καιρό για τις δυναμικές της ερμηνείες, θα είναι η τέλεια ηθοποιός για να φέρει εις πέρας αυτό το ιδιοφυές όραμα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μήλα»: Η ελληνική ταινία στον δρόμο για την 93η διοργάνωση των Όσκαρ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b