MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Glastonbury 2021: Ακυρώνεται τελικά το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Βρετανίας;

Μετά από μήνες, όπου κοινό και καλλιτέχνες δήλωναν ότι η ακύρωση του Glastonbury δεν ήταν μόνο φήμες, οι διοργανωτές του φεστιβάλ απάντησαν με μία επίσημη ανακοίνωση.

Φωτογραφία από προηγούμενο Glastonbury
Φωτογραφία από προηγούμενο Glastonbury
Monopoli Team

Μετά από μήνες, όπου οι φανς του φεστιβάλ, αλλά και οι καλλιτέχνες δήλωναν ότι η ακύρωση του Glastonbury δεν ήταν μόνο φήμες, οι διοργανωτές του φεστιβάλ απάντησαν με μία επίσημη ανακοίνωση.

Όπως φαίνεται, η Mel B των Spice Girls δικαιώνεται, αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι το φεστιβάλ έχει ήδη ακυρωθεί, με την διοργανώτρια Emily Eavis να σπεύδει να την διαψεύσει.

Δυστυχώς, όμως, είναι πλέον επίσημο: Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης, το Glastonbury, ακυρώνεται και φέτος.

Παρ’ όλο που ο επίσης διοργανωτής του φεστιβάλ, Michael Eavis, είχε δηλώσει ότι ελπίζει το Glastonbury να πραγματοποιηθεί με μαζικά τεστ covid-19, και ενώ ο δικηγόρος του φεστιβάλ είχε δηλώσει τον Οκτώβριο ότι το 2021 “θα γίνει σίγουρα το Glastonbury”, όλα δείχνουν ότι οι διοργανωτές, Michael και Emily Eavis, δεν τα κατάφεραν. 

Έτσι στις 21 Ιανουαρίου ανακοίνωσαν τα νέα στον λογαριασμό του φεστιβάλ στο Twitter. “Με μεγάλη λύπη, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το φετινό Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί, και αυτή θα είναι ακόμα μία αδρανής χρονιά για εμάς. Παρά τις προσπάθειες μας να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, έχει γίνει ξεκάθαρο ότι απλά δεν θα μπορέσουμε φέτος. Συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε”.

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για το Glastonbury του 2020, το οποίο είχε επίσης ακυρωθεί λόγω του κορονοϊού, είχαν μεταφέρει τις προκαταβολές τους για το φετινό φεστιβάλ. Φέτος, εχουν την ευκαιρία να τα μεταφέρουν για το φεστιβάλ του 2022. “Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με τις προκαταβολές. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο το 2022. Ευχαριστούμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο BBC γιορτάζει την 50ή επέτειο του Glastonbury με τις πιο θρυλικές συναυλίες του φεστιβάλ12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b