MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Πώς σχολίασε στο Twitter την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο;

Την τελευταία ημέρα της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, η γνωστή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να σχολιάσει ειρωνικά τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Monopoli Team

Με μία ειρωνική ανάρτηση στο Twitter, η Γκρέτα Τούνμπεργκ σχολίασε την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία του απερχόμενου προέδρου, την ώρα που επιβιβάζεται στο ελικόπτερο που ήρθε να τον παραλάβει, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν χθες ημέρα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και την συνόδευσε γράφοντας: «Φαίνεται σας ένας πολύ χαρούμενος ηλικιωμένος που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον. Τόσο όμορφο να το βλέπεις!».

Με την ανάρτησή της αυτή, η Τούνμπεργκ ειρωνεύεται μία παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ απευθυνόμενος τότε στην έφηβη ακτιβίστρια. Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό του, ένα άρθρο του Wired με απόσπασμα από την ομιλία της Τούνμπρεργκ το 2019 στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ σχετικά με το κλίμα, χλευάζοντάς την με το εξής σχόλιο: «Φαίνεται ένα πολύ χαρούμενο, νέο κορίτσι που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον. Τόσο όμορφο να το βλέπεις!».

Φυσικά, η Γκρέτα Τούνμπεργκ ούτε και τότε είχε αφήσει την κίνησή αυτή, του τότε προέδρου, ασχολίαστη καθώς μετά την ανάρτησή του αυτή άλλαξε το bio της στο Twitter περιγράφοντας σε αυτό τον εαυτό της ως «ένα πολύ χαρούμενο, νέο κορίτσι που κοιτάζει μπροστά σε ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Γκρέτα Τούνμπεργκ δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ σε περιβαλλοντικές οργανώσεις12.09.2018

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Τούνμπεργκ δεν θα λάβει κάποια αντίστοιχη ανάρτηση ως απάντηση από τον Τραμπ, δεδομένου του αποκλεισμού του από τα social media, εξαιτίας των επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων λειτουργίας τους και μετά και από την εισβολή των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b