MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΡΟΒΟΛΗ

Το ταξίδι της φάλαινας: Η ταινία έναρξης του 61ου ΦΚΘ σε πανελλαδική online πρεμιέρα

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Α’ online προβολή της βραβευμένης ταινίας «Το Ταξίδι της Φάλαινας» του Ρώσου σκηνοθέτη Φίλιπ Γιούριεφ, από τη StraDa Films.

Η ταινία του Φίλιπ Γιούριεφ «Το Ταξίδι της Φάλαινας»/StraDa Films
Monopoli Team

Η StraDa Films διαθέτει, μέσω του ιστοτόπου της, σε πανελλαδική online πρεμιέρα «Το ταξίδι της φάλαινας», την συγκινητική ταινία έναρξης του 61ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Η online προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου και χωρίς συνδρομή. Ωστόσο, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να προαγοράσουν virtual εισιτήρια και να ενισχύσουν έτσι την αίθουσα της επιλογής τους, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της περιόδου της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSoul: Η επιλογή λευκού ηθοποιού για τον μαύρο ήρωα της νέας ταινία της Pixar προκαλεί αντιδράσεις στη Δανία12.09.2018

Μετά από την επιτυχημένη πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Λάρα» σε σκηνοθεσία του του Γιαν Ολε Γκέρστερ, μέσα από το stradafilms.gr, η οποία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ακολουθεί η προβολή της ταινίας – ντεμπούτο του σκηνοθέτη Φίλιπ Γιούριεφ, «Το ταξίδι της φάλαινας» που συγκίνησε κοινό και κριτικούς κατά την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Η ταινία, μάλιστα, κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας GdA στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2020.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού κυνηγού που ζει στην ύπαιθρο και αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι ζωής με σκοπό να αναζητήσει ένα κορίτσι που είδε στην οθόνη του υπολογιστή του.

Σημειώνεται ότι η StraDa δίνει τη δυνατότητα σε αίθουσες-συνεργάτες της, να συμμετέχουν στο online virtual release ταινιών της Α’ προβολής, παρά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμα κλειστές εξαιτίας της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓυάλινος Κόσμος, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη μέσω live streaming από το Εθνικό Θέατρο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Το Ταξίδι της Φάλαινας», 2020
Από τις 21 Ιανουαρίου, στη StraDa Films
Online και χωρίς συνδρομή

Συντελεστές:
Σενάριο: Φίλιπ Γιούριεφ
Σκηνοθεσία: Φίλιπ Γιούριεφ
Πρωταγωνιστούν οι: Βλαντιμίρ Ονοχόφ, Βλαντιμίρ Λιούμπιτσεφ, Κριστίνα Άσμους
Έτος: 2020
Διάρκεια: 93′
Χώρα: Ρωσία, Πολωνία, Βέλγιο
Γλώσσα: Ρώσικα

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b