MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή: Online παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίκας Λάμπρου

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίκας Λάμπρου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή».

Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή
Monopoli Team

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 19:00 στη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίκας Λάμπρου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή. Για επιχειρηματίες και στελέχη που δεν εφησυχάζουν». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Μάκη Προβατά, δημοσιογράφο και συγγραφέα.

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube των Εκδόσεων Πατάκη.

Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οικογένεια και επιχείρηση μπορούν να συνυπάρξουν; Ενισχύει ή περιορίζει η οικογένεια την επιχειρηματικότητα; Δένει ή διαλύει η επιχειρηματικότητα την οικογένεια; Αυτά και άλλα κομβικά ερωτήματα έρχεται να πραγματευθεί το βιβλίο της καταξιωμένης επαγγελματία στον χώρο των επιχειρήσεων.

Μέσα από τις ιστορίες τριών ελληνικών επιχειρηματικών οικογενειών, ανιχνεύονται αλήθειες και εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα και διδάγματα που προσθέτουν ένα σύγχρονο και ρεαλιστικό λιθαράκι στο οικοδόμημα της τόσο ενεργής, δυναμικής, ενθουσιώδους και ευάλωτης επιχειρηματικής κοινότητας, των οικογενειακών επιχειρήσεων, στη χώρα μας.

Ένα βιβλίο που έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία και που θα αγγίξει το μυαλό και την ψυχή πολλών μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των οικογενειών τους, καθώς στέκεται με σεβασμό απέναντι στις αξίες της οικογενειακής επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα με τολμηρή διάθεση προτείνει σύγχρονες πρακτικές που θα καταστήσουν τις ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣάλι Ρούνεϊ: Νέο βιβλίο για τη συγγραφέα του «Normal People»12.09.2018

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μαρίκα Λάμπρου είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, γνωστή και για τις πρωτοβουλίες της στην προώθηση των γυναικών στις επιχειρήσεις. Σήμερα είναι μέλος ΔΣ των εταιρειών ΔΕΠΑ, Entersoft και Focus Bari. Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης στελεχικής εμπειρίας σε σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες (BSH, HP, Microsoft, SingularLogic, Intersys, ΚΑΥΚΑΣ), τα τελευταία 15 χρόνια ως γενική διευθύντρια και ως CEO.

Έχει δίπλωμα Χημικού Μηχανικού και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι αντιπρόεδρος της ΕΑΣΕ (Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), μέλος της Επιτροπής Γυναικών του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος του NED Club (Σωματείο μη Εκτελεστικών μελών ΔΣ), mentor της Endeavor και του WoT (Women on Top). Είναι αφοσιωμένη στις αρχές της ηγεσίας με ενσυναίσθηση, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της προσωπικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 | 19:00

*Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube των Εκδόσεων Πατάκη.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b