MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Σάλι Ρούνεϊ: Νέο βιβλίο για τη συγγραφέα του «Normal People»

Το τρίτο μυθιστόρημα της δημοφιλούς συγγραφέως Σάλι Ρούνεϊ έχει τίτλο «Beautiful World, Where Are You» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Σάλι Ρούνεϊ
Monopoli Team

Η Ιρλανδή συγγραφέας Σάλι Ρούνεϊ, της οποίας το δεύτερο κατά σειρά μυθιστόρημα, «Κανονικοί Άνθρωποι» («Normal People»), έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης και μεταφέρθηκε επιτυχημένα στην μικρή οθόνη το 2020 από το BBC και το HULU, αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο βιβλίο, με τίτλο «Beautiful World, Where Are You».

Σύμφωνα με τον βρετανικό εκδοτικό οίκο της Σάλι Ρούνεϊ, Faber & Faber, το καινούριο μυθιστόρημα θα εκδοθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Normal People: Η τηλεοπτική μεταφορά του δεύτερου μυθιστορήματος της Σάλι Ρούνεϊ θεωρήθηκε μια από τις πιο επιτυχημένες για το 2020.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για την ιστορία της Alice και της Eileen, δύο φιλενάδων, οι οποίες στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους βρίσκονται σε πολύ διαφορετικές «τροχιές». Η Alice, μια μυθιστοριογράφος, συναντά τον Felix και του ζητάει να πάει στη Ρώμη μαζί της. Η Eileen, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από έναν χωρισμό στο Δουβλίνο, ξεκινάει το φλερτ με τον Simon, έναν παιδικό φίλο.

Παρομοίως με τα προηγούμενα μυθιστορήματα της συγγραφέως «Συζητήσεις με φίλους» και «Κανονικοί Άνθρωποι», τα οποία στη χώρα μας κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη, μεγάλο μέρος της φιλίας μεταξύ της Alice και της Eileen θα εκτυλιχτεί μέσω e-mail.

Σύμφωνα με την περιγραφή του εκδοτικού οίκου δύο ηρωίδες θα ανταλλάσσουν ηλεκτρονικά μηνύματα για «την τέχνη, τη φιλία, τον κόσμο γύρω τους και τις περίπλοκες ερωτικές σχέσεις που συμβαίνουν στη ζωή τους. Λένε ότι θέλουν να ξαναδούν η μία την άλλη. Όμως τι θα συμβεί όταν το κάνουν»;

Ο Alex Bowler του εκδοτικού Faber & Faber δήλωσε για το βιβλίο:

«Ένα βιβλίο για τη φιλία και το σεξ, για την τέχνη και την πίστη, για την δύναμη και την αγάπη. Σε παρασύρει ολοκληρωτικά στον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων, με τα λαμπρά μυαλά και τις πονεμένες καρδιές, ενόσω σηματοδοτεί το επόμενο δημιουργικό άλμα της συγγραφέως. Το έργο κατακλύζουν η συμπόνια, η ομορφιά και η ιδιοφυΐα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish θα κυκλοφορήσει βιβλίο με φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της12.09.2018

Ένα λογοτεχνικό φαινόμενο

Η Σάλι Ρούνεϊ από το πρώτο της κιόλας μυθιστόρημα «Συζητήσεις με φίλους», το 2017, καθιερώθηκε ως ένα λογοτεχνικό φαινόμενο. Το δεύτερο μυθιστόρημά της «Normal People» που κυκλοφόρησε το 2018 έχει υπάρξει υποψήφιο για το βραβείο «Man Booker» και έχει κερδίσει το βραβείο Costa για το μυθιστόρημα της χρονιάς.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b