MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης – Η άρνηση της εκκλησίας να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος την ίδια στιγμή ασκεί κριτική απέναντι στη στάση της εκκλησίας.

Monopoli Team

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης, ο οποίος ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Τμήμα Ηθών (1992) αλλά και στις ταινίες Ο κόσμος ξανά (2002) και Η αρπαγή των Σαβίνων (2006).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μηνύματα για την απώλεια του συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη12.09.2018

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανάρτηση του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία αναφέρει: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης, που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ, καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά». 

Στην ίδια ανάρτηση ο γνωστός ηθοποιός δεν διστάζει να αφήσει αιχμές απέναντι στην εκκλησία και στη στάση της, καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος, υπάρχει «άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών, γιατί έχει ταυτόχρονα ζητήσει να αποτεφρωθεί. Είναι απαράδεκτο και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας και της ζητάμε να πάρει επίσημα θέση πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία. Ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάμαλα Χάρις: Το εξώφυλλο για τη Vogue που προκάλεσε αντιδράσεις12.09.2018

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Λυσιστράτη: Μια κωμική όπερα δια χειρός Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο
Θεατρικά Νέα
Μάκμπεθ: Ακρόαση για παιδιά 8-12 ετών στην παράσταση της Κατερίνας Ευαγγελάτου
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Θεατρικά Νέα
A Biographical Wardrobe: Στο Onassis Ready, η Τίλντα Σουίντον αφηγείται τη ζωή της μέσα από μια εκλεκτική συλλογή ρούχων
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες)»
Art & Culture
Η Λυρική Σκηνή στήνει τον χορό των τσιγγάνων στις φυλακές Θήβας
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία