MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης – Η άρνηση της εκκλησίας να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσα από την σελίδα του στο Facebook ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος την ίδια στιγμή ασκεί κριτική απέναντι στη στάση της εκκλησίας.

Monopoli Team

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Παναγιώτης Ραπτάκης, ο οποίος ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Τμήμα Ηθών (1992) αλλά και στις ταινίες Ο κόσμος ξανά (2002) και Η αρπαγή των Σαβίνων (2006).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα μηνύματα για την απώλεια του συγγραφέα Βασίλη Αλεξάκη12.09.2018

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από σχετική ανάρτηση του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία αναφέρει: «Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας καλός, σεμνός και εργατικός συνάδελφος ο Παναγιώτης Ραπτάκης, που δούλεψε με αυταπάρνηση στα δημοτικά θέατρα της Ελλάδας και στο ΚΘΒΕ, καλός οικογενειάρχης και σύζυγος τη σεμνής συναδέλφου μας Σταυρούλα Σπυρίδωνος που τη συλλυπούμεθα με όλη μας την καρδιά». 

Στην ίδια ανάρτηση ο γνωστός ηθοποιός δεν διστάζει να αφήσει αιχμές απέναντι στην εκκλησία και στη στάση της, καθώς όπως επισημαίνει ο ίδιος, υπάρχει «άρνηση της τοπικής εκκλησίας της πατρίδας του να τελέσει εκκλησιαστική ακολουθία όπως θα ήθελε ο εκλιπών, γιατί έχει ταυτόχρονα ζητήσει να αποτεφρωθεί. Είναι απαράδεκτο και δείχνει σε τι μαύρα σκοτάδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκλησία μας και της ζητάμε να πάρει επίσημα θέση πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό και ανθρώπινο πρόβλημα, όπως επίσης να πάρει θέση και η επίσημη Πολιτεία. Ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει δικαίωμα στη σύγχρονη κοινωνία να επιλέγει τη θρησκεία του και τον τρόπο που θα εξαϋλωθεί το φθαρτό σώμα του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάμαλα Χάρις: Το εξώφυλλο για τη Vogue που προκάλεσε αντιδράσεις12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b