MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Marion Ramsey: Έφυγε από τη ζωή η Αστυνόμος Χουκς από τη “Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή”

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως αστυνόμος Χουκς στις κωμωδίες “Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Marion Ramsey
Marion Ramsey
Monopoli Team

H Marion Ramsey, γνωστή για την συμμετοχή της στις κωμωδίες “Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή”, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε ηλικία 73 ετών.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ της, η Ramsey είχε πρόσφατα αρρωστήσει, τα ακριβή αίτια του θανάτου της όμως δεν είναι ακόμα γνωστά.

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε την Marion Ramsey για τον ρόλο της Αστυνόμου Χουκς στην “Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή”, η καριέρα της όμως είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Το 1964 εμφανίστηκε στο μιούζικαλ “Hello, Dolly!”, ενώ την δεκαετία του ’70 καθιερώθηκε ως ταλέντο του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Στη σκηνή συμμετείχε στο “Miss Moffat”, ενώ στην οθόνη είχε ρόλους στις σειρές “Keep On Truckin” και “Cos.”

Φυσικά, η μεγάλη στιγμή της καριέρας της ήρθε το 1984, με την πρώτη ταινία της “Μεγάλης των Μπάτσων Σχολή”. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 η Ramsey συμμετείχε σε έξι ταινίες του franchise, μέχρι που αποχώρησε το 1989.

Μετά την “Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή” συμμετείχε σε σειρές όπως το “BeverlyHills 90210” και “McGyver”, αλλά και στην σειρά κινουμένων σχεδίων “Οικογένεια Άνταμς”, δίνοντας την χαρακτηριστική φωνή της.

Ο τελευταίος της ρόλος ήταν το 2018 στην ταινία “When I Sing” για μία γυναίκα που επιτέλους βρίσκει αναγνωρισιμότητα στη μουσική βιομηχανία μετά από μία απογοητευτική καριέρα.

Η Marion Ramsey στήριζε τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς με στόχο την ενημέρωση για τον HIV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 εμβληματικά θεατρικά έργα που μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο και άφησαν εποχή12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b