MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλιοτ Πέιτζ: Το μήνυμα ευγνωμοσύνης μετά το coming out

Ιδιαίτερα ευγνώμων δήλωσε ο ηθοποιός για την υποστήριξη που έλαβε μετά το coming out του τον προηγούμενο μήνα

Monopoli Team

Ο Έλιοτ Πέιτζ, ηθοποιός διάσημος για τους ρόλους του στο “Inception”, το “Umbrella Academy” και πολλά άλλα, ευχαρίστησε πρόσφατα τους θαυμαστές του για την υποστήριξή που του έδειξαν μετά το coming out του ως trans άντρας τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: «Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ. Η αγάπη και η υποστήριξή σας ήταν το μεγαλύτερο δώρο».

«Μείνετε ασφαλείς. Να είστε εκεί ο ένας για τον άλλον», πρόσθεσε ο Πέιτζ, αφού πρώτα ζήτησε από τους θαυμαστές του να στηρίξουν την Trans Lifeline, μια γραμμή υποστήριξης για trans άτομα, καθώς και την οργάνωση Transanta, η οποία παραδίδει ανώνυμα δώρα σε νεαρά trans άτομα που έχουν ανάγκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elliotpage

Το coming out του ηθοποιού στο Instagram

Σε μια εχθρική εποχή για τους trans ανθρώπους, η αποκάλυψη του Έλιοτ Πέιτζ ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή εκπροσώπηση της κοινότητας και την αποδοχή της από την κοινωνία. Ο ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση με μια ανάρτηση στο Instagram στους 4,4 εκατομμύρια ακολούθους του του τον περασμένο μήνα.

«Γεια σας φίλοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι trans», είχε γράψει. «Οι αντωνυμίες που χρησιμοποιώ είναι αυτός / αυτοί και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Νιώθω τυχερός που το γράφω αυτό. Που είμαι εδώ. Που έφτασα σε αυτό το σημείο στη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλιοτ Πέιτζ: Γιατί είναι σημαντικό το coming out του ως transgender άτομο;12.09.2018

Ο Πέιτζ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και παράλληλα ευχαρίστησε την trans κοινότητα που τον ενθάρρυνε να προβεί σε αυτή την αποκάλυψη. Ωστόσο, εξέφρασε και τις ανησυχίες του σχετικά με την πραγματικότητα του πως είναι να είσαι τρανς στο 2020. «Τα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Η διάκριση εναντίον των τρανς ατόμων είναι έντονη και σκληρή και επιφέρει τρομερές συνέπειες. Μόνο το 2020 έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 δολοφονίες trans ατόμων, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μαύρες και λατίνες γυναίκες».

Ο ηθοποιός απευθύνθηκε στη συνέχεια στους πολιτικούς ηγέτες που «προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την υγειονομική περίθαλψη των trans», λέγοντας ότι έχουν «αίμα στα χέρια τους» επειδή αρνούνται το δικαίωμα ύπαρξης τους. «Προσβάλλετε και εξευτελίζετε την trans κοινότητα, μια κοινότητα στην οποία το 40% των ενηλίκων αναφέρουν ότι έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και πλέον δεν θα σιωπούμε ενάντια στις επιθέσεις σας».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b