MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

3η Τηλεταινία: Μυστικά, ψέματα και φαντάσματα από το παρελθόν στοιχειώνουν το κατά τ’ άλλα ήσυχο χωριουδάκι του Πλατάνου! Ο πατέρας της Κατερίνας, Στάθης, ανακαλύπτει στην αποθήκη του Βαγγέλα ένα κουτί γεμάτο ντοκουμέντα από τη ζωή του πατέρα του, για τον Πλάτανο όμως είναι το κουτί της Πανδώρας! Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα θα οδηγήσει τον Στάθη στη φυλακή και τον Παναγή σε διαθεσιμότητα! Ποιος όμως ή ποια, ήταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα; Και ενώ η Κατερίνα κινδυνεύει στην προσπάθειά της να ξεσκεπάσει το καλά μελετημένο σχέδιο που κρύβεται πίσω από τη διαθεσιμότητα του Παναγή, όλος ο υπόλοιπος Πλάτανος κινείται σε ρυθμούς προεκλογικής περιόδου! Η μεγάλη μέρα για το debate φτάνει και όλοι οι Πλατανιώτες ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση ανάμεσα στις θέσεις των δυο υποψηφίων! Ξεσπάει φασαρία και γρήγορα η πλεκτάνη αποκαλύπτεται.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 73: Η Αλίκη παλεύει να ξεπεράσει το σοκ απ’ την επίθεση, ενώ ο Δημήτρης κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει να νιώσει ασφαλής. Απ’ την άλλη, ο Φίλιππος προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του φόβο και τις ενοχές που νιώθει για το δυστύχημα. Η Λήδα κάνει ό,τι μπορεί για να συμφιλιωθεί με την Εύα και τον Άρη. Ο Δημήτρης προσπαθεί με πείσμα να βρει άκρη και να αποδείξει την αθωότητα της Νίκης. Ο Φίλιππος εγκαθιστά σύστημα παρακολούθησης στη βίλα, προκειμένου η Αλίκη να νιώθει ασφαλής. Φαίνεται όμως, πως αυτό δεν εμποδίζει μία δεύτερη, πιο επικίνδυνη επίθεση εναντίον της.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 137-138: Η ζήλεια του Μιχαήλ γίνεται αφόρητη κι η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει πηγαίνοντας στο Λονδίνο μαζί με την Εύα. Οι καυγάδες στο σπίτι του Αιμίλιου συνεχίζονται καθώς ο Αιμίλιος απορρίπτει κάθε πρόταση της Μάγδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Η Κατερίνα μαθαίνει για τον τραυματισμό της Βίκυς κι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Σίμος βλέπει τη Σμαράγδα με τον Αντώνη σε τρυφερό ενσταντανέ και γίνεται έξαλλος. Ο Αιμίλιος πείθει τον Άκη να σταματήσουν να λασπολογούν απροκάλυπτα το κόμμα του Μιχαήλ, διαφορετικά δεν θα ανεβάσουν τηλεθέαση. Η Έρση αρχίζει να παρατηρεί πως κάτι δεν πάει καλά με την όραση του Οδυσσέα και τον στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια.

Ο Οδυσσέας παραδέχεται στην Έρση ότι έχει πρόβλημα στην όρασή του, κι αυτή νευριάζει γιατί δεν της το είχε πει τόσο καιρό. Ο Έκτορας προσκαλεί τους Μαρόγλου για φαγητό στο σπίτι του και μετά από λίγη πίεση η Κατερίνα δέχεται την πρόσκληση. Ο Αντώνης συνεχίζει να φλερτάρει με τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την προσκαλεί να πάνε μαζί στη Θεσσαλονίκη Ο Φρίξος με τον Σπύρο και την Ιφιγένεια, μετά από πολύ κόπο, ανακαλύπτουν τα κοσμήματα της Νόνας Για κακή τους τύχη όμως, οι τύποι που τους παρακολουθούσαν, τους απειλούν, τους παίρνουν τα κοσμήματα και τους αφήνουν δεμένους στη μέση του πουθενά!

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 “Ο Γύρος Του Κόσμου Σε 80 Ημέρες” στο OPEN TV

Υπόθεση: Γύρω στο 1872, ο Φιλέας Φογκ ένας πλούσιος και σχολαστικός Άγγλος τζέντλεμαν, ισχυρίστηκε, συζητώντας με τα μέλη της λέσχης στην οποία σύχναζε, ότι μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Τα υπόλοιπα μέλη της λέσχης αντέκρουσαν τα επιχειρήματά του και αμφισβήτησαν τα λόγια του. Εκείνος βάλθηκε να τους αποδείξει ότι έχει δίκιο, κάνοντας ο ίδιος το γύρω του κόσμου. Στοιχημάτισε λοιπόν όλη του την περιουσία, η οποία ανερχόταν στις ₤20.000 και επέστρεψε στο σπίτι του για να ετοιμαστεί για το ταξίδι του. Ο υπηρέτης του Φογκ, Πασπαρτού (Κάντιφλας), θα τον συνόδευε στο μεγάλο του ταξίδι που είχε ως πρώτο σταθμό τη Γαλλία. Την ίδια στιγμή κάποιος έκλεψε ₤55.000 από την τράπεζα της Αγγλίας και ο Φογκ αποτελούσε τον κύριο ύποπτο.

22:00 “Ένα Ταίρι Για Τα Χριστούγεννα” στην ΕΡΤ2

Υπόθεση: Η Κόρι Κόφιλ, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα της, διοργανώνει κάθε χρόνο την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της μικρής τους πόλης. Αλλά το πολυάσχολο πρόγραμμά της στο κέντρο τεχνών και στην οικογενειακή επιχείρηση με αντίκες που διατηρεί με τη μητέρα της, δεν της αφήνουν χρόνο να σκεφτεί τις δικές της επιθυμίες. Στο μεταξύ, ο γοητευτικός Ράιντερ Ντόνελι – που μόλις επιλέχθηκε από τον Τύπο ως ο πιο περιζήτητος εργένης για τα Χριστούγεννα – θέλοντας να ξεφύγει από την πόλη και από κάθε ανεπιθύμητη προσοχή, επισκέπτεται τη μικρή χιονισμένη πόλη για ένα σαββατοκύριακο. Εκεί συναντά την Κόρι, αναζητώντας ένα παλιό χριστουγεννιάτικο ρολόι στο κατάστημα της οικογένειάς της. Ο Ράιντερ γοητεύεται από την Κόρι με την πρώτη ματιά και ένα ειδύλλιο αναπτύσσεται μεταξύ τους. Αλλά πεπεισμένος ότι η σχέση από απόσταση δεν θα λειτουργήσει ποτέ, επιστρέφει σπίτι του.

22:00 “Αβάσταχτη Γοητεία” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο Miles Massey, ένας αδίστακτος δικηγόρος που ειδικεύεται στην έκδοση διαζυγίων, ερωτεύεται την εξίσου αδίστακτη Marilyn Rexroth που ειδικεύεται στο να παίρνει τα χρήματα από άντρες που παντρεύεται και αφήνει σε χρόνο dt. Η σχέση και η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους δυο είναι εκρηκτική και οδηγεί σε απολαυστικές καταστάσεις.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 “Μουσικό κουτί” στην ΕΡΤ1

Με «Ένα νέο καλό» ξεκινούν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη το Μουσικό Κουτί την και υποδέχονται τον Πάνο Μουζουράκη και την Παυλίνα Βουλγαράκη σε μια γιορτινή μουσική παράσταση! Οι δύο ξεχωριστοί ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και σε πρωτότυπες διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Θανάσης Βέγγος: Ένας Άνθρωπος Παντός Καιρού” στο COSMOTE TV HISTORY

Η ζωή και το αξέχαστο έργο του αγαπημένου ηθοποιού Θανάση Βέγγου, μιας κορυφαίας φυσιογνωμίας του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, που κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια του θεάτρου και του κινηματογράφου και να εκφράσει μια ολόκληρη εποχή.

22:10 “Αναζητώντας την Ατλαντίδα” στο COSMOTE TV HISTORY

Σύμφωνα με τον μύθο, η Ατλαντίδα ήταν η πιο προηγμένη κοινωνία της αρχαιότητας, με δύναμη και πλούτη πέρα από κάθε φαντασία. Ώσπου μια μέρα όλα χάθηκαν! Από την Τουρκία ως την Ελλάδα και την Ισπανία, ειδικοί αναζητούν τα ίχνη της.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b