MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΕΣ

10 ταινίες γεμάτες…κομψότητα

Μπορεί στη λίστα με τις πιο στιλάτες ταινίες να συγκαταλέγονται ο Dr. No, The alented Mr. Ripley και The Graduate, ωστόσο εντοπίζεται ακόμη περισσότερη φινέτσα και στυλ και σε άλλες.

Kingsman: The Secret Service
Monopoli Team

Μπορεί να έχουν λάβει λιγότερες διακρίσεις, ωστόσο είναι αξεπέραστες και θα συνεπάρουν και τους πιο μυημένους. Ταινίες γεμάτες κομψότητα, υπέροχα τοπία, εξεζητημένα αυτοκίνητα αλλά και learjet…

10. Shame (2011)

Μια δραματική ταινία που περιστρέφεται γύρω από τον τριαντάρη Μπράντον (Michael Fassbender), τις μυριάδες σεξουαλικές του περιπέτειες και το τι συμβαίνει όταν συγκατοικεί με την δύστροπη μικρή του αδελφή.

9. A Single Man (2009)

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Christopher Isherwood εκτυλίσσεται στο Λος Άντζελες του 1962 στο απόγειο μιας κρίσης του Ψυχρού Πολέμου που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε πυρηνική σύρραξη (Cuban Missile Crisis). Πρόκειται για την ιστορία ενός καθηγητή κολεγίου (Colin Firth) που προσπαθούσε να βρει το νόημα της ζωής ύστερα από τον θάνατο της συντρόφου του.

Drive

8. Drive (2011)

Ένας κασκαντέρ του Χόλλιγουντ (Ryan Gosling) διαπιστώνει ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου στο όνομά του ύστερα από μια ληστεία που πήρε λάθος… δρόμο.

7. Kingsman: The Secret Service (2015)

Εντυπωσιακό καστ το οποίο περιλαμβάνει τους Colin Firth, Samuel L. Jackson και Michael Caine, «ντύνει» αυτό το κατασκοπικό θρίλερ που πραγματεύεται την στρατολόγηση ενός νέου σε επίλεκτη ομάδα πρακτόρων.

Δείτε περισσότερες ταινίες εδώ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b