MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιατί η διαφήμιση μιας φαρμακοβιομηχανίας θεωρείται η «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση» για το 2020;

Τα φετινά Χριστούγεννα η φαρμακοβιομηχανία DocMorris κατάφερε να δημιουργήσει την πιο συγκινητική διαφήμιση, με αφορμή τις γιορτές, σύμφωνα με τους χρήστες των social media που την επέλεξαν ως την καλύτερη διαφήμιση για το 2020.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα είναι αυτή η εποχή του χρόνου που πολλές εταιρείες βάζουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν τις καλύτερες, πιο συγκινητικές και αξέχαστες διαφημίσεις για τις γιορτές. Φέτος, λοιπόν, μία φαρμακοβιομηχανία κατάφερε να ξεχωρίσει με τη διαφήμισή της, καταφέρνοντας να ξεπεράσει άλλες μεγάλες εταιρείες, που έχουμε συνηθίσει να μας προσφέρουν κάθε χρόνο τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 15 πιο ακριβά έργα τέχνης που πουλήθηκαν το 202012.09.2018

Η τηλεοπτική διαφήμιση, διάρκειας περίπου 3 λεπτών, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο YouTube κανάλι της εταιρείας DocMorris στις 30 Νοεμβρίου. Μάλιστα, έχει γίνει viral στα social media με τους χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ως την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για το 2020».

Η συγκινητική ιστορία της διαφήμισης

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν κι ένας ηλικιωμένος άνδρας, που ζει μόνος, κοιτάζει με νοσταλγία τις φωτογραφίες της οικογένειάς του. Πιάνοντας στα χέρια του μία συγκεκριμένη φωτογραφία με την εγγονή του – όπως θα καταλάβουμε αργότερα – του έρχεται μία ιδέα. Από τη στιγμή εκείνη τον παρακολουθούμε να προσπαθεί καθημερινά, να σηκώσει μια βαριά μεταλλική μπάλα.

Οι μέρες περνούν και η ρουτίνα του αυτή συνεχίζεται. Περαστικοί και γείτονες έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του, το ίδιο και η κόρη του, που αδυνατούν να καταλάβουν γιατί ο παππούς γυμνάζεται καθημερινά, προσπαθώντας να σηκώσει τη μεταλλική αυτή μπάλα.

Τελικά τα Χριστούγεννα φτάνουν και ο παππούς θα συναντήσει επιτέλους την οικογένειά του. Τότε, λύνεται και το μυστήριο καθώς βλέπουμε τον παππού να παίρνει στα χέρια του την εγγονή του και να την σηκώνει ψηλά για να τοποθετήσει εκείνη το αστέρι στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Για να μπορέσετε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή», είναι το σπουδαίο μήνυμα που μεταδίδει η διαφήμιση.

Στο YouTube της εταιρείας αναφέρεται συνοδευτικά με τη διαφήμιση: «Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο δώρο απ’ όλα είναι να παραμείνουμε καλά και υγιείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υγεία σας είναι ένα θέμα πολύ κοντά στην καρδιά μας. Γι’ αυτό, ειδικά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή: Να περάσετε ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η DocMorris εύχεται σε εσάς και σε όλους τους συγγενείς σας ευτυχισμένες και αξέχαστες γιορτές. Μείνετε υγιείς!».

Δείτε τη διαφήμιση εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπαράκ Ομπάμα: Οι ταινίες, οι σειρές και τα τραγούδια που ξεχώρισε το 202012.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b