MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To τραγούδι «WAP», πρώτο στη λίστα αναζήτησης στο Google

Πρώτο στη λίστα αναζήτησης του Google για το 2020 βρίσκεται το δημοφιλές τραγούδι «WAP» της Cardi B και της Megan Thee Stallion.

Monopoli Team

Οι στίχοι από το δημοφιλές τραγούδι «WAP» της Cardi B και της Megan Thee Stallion ήταν οι στίχοι που αναζητήθηκαν πιο πολύ στο Google από το  Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.

Η αμφιλεγόμενη επιτυχία των δύο μουσικών με τους τολμηρούς στίχους και το αποκαλυπτικό βίντεο κλιπ είναι στην κορυφή του Google’s Year in Search 2020. 

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το παλιό τραγούδι της μεγάλης τραγουδίστριας Vera Lynn «We’ll Meet Again», η επιτυχία του οποίου ανανεώθηκε μετά το θάνατο της τον περασμένο Απρίλιο σε ηλiκία 103 ετών.

Η λίστα περιλαμβάνει και άλλες επιτυχίες του 2020, όπως το «Godzilla» του Eminem, το αγαπημένο τραγούδι των χρηστών του Tiktok «Box» του Roddy Ritch, καθώς και το θεματικό τραγούδι της ομώνυμης ταινίας του James Bond «No Time To Die» από την Billie Eilish.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCardi B και Megan Thee Stallion σπάνε κάθε ρεκόρ με το «WAP»12.09.2018

Η επιτυχία όμως του «WAP» σε αυτή τη λίστα ήταν αναμενόμενη, καθώς το τραγούδι είχε φτάσει μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του το νούμερο ένα στα Official Singles Charts, όπου παρέμεινε για 3 εβδομάδες, ενώ έγινε η πρώτη γυναικεία συνεργασία ραπ που έφτασε ποτέ την πρώτη θέση στα Official UK Singles Chart.

Η Megan Thee Stallion  επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο της άλμπουμ «Good News», καθώς και το καινούριο της single που έχει ήδη γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Body».

Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα εδώ.

Top 10 most-googled lyrics of 2020 in the UK:

1. Cardi B and Megan Thee Stallion – WAP
2. Dame Vera Lynn – We’ll Meet Again
3. Eminem – Godzilla
4. Roddy Rich – The Box
5. James Thomson – Rule Britannia
6. Tones and I – Dance Monkey
7. Billie Eilish – No Time To Die
8. Matthew Wilder – Break My Stride
9. Arthur Christopher Benson – Land of Hope and Glory
10. Jawish 685 ft. Jason Derulo – Savage Love

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 σειρές που παρακολουθήσαμε περισσότερο το 202012.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b