MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS ΑΓΟΡΕΣ

Cycladic Shop: Χριστουγεννιάτικα δώρα και γούρια από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Aνακαλύψτε online τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Cycladic Shop, στηρίζοντας με τις αγορές σας το έργο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

BOTTLE OPENER €14.96 - Ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα! Πρακτικό και εύκολο στην χρήση. Δύο τρόποι ανοίγματος σε ένα εργαλείο! Πλέον το άνοιγμα του κρασιού θα είναι... παιχνιδάκι!
Monopoli Team

Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε ένα δώρο από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε εσάς και στους αγαπημένους σας.

ΑΓΑΛΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ €116 – Ειδώλιο της θεάς Αφροδίτης που απεικονίζεται σε όρθια στάση. Όπως γνωρίζουμε από ακέραια παραδείγματα, το δεξί χέρι της ήταν υψωμένο και ανασήκωνε το ιμάτιο ενώ στο αριστερό κρατούσε μήλο, ρόδι ή και κάποιο αγγείο. (Αντίγραφο σε ρητίνη)

Ανακαλύψτε online τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Cycladic Shop στηρίζοντας με τις αγορές σας το έργο του Μουσείου: Ρόδια για καλοτυχία, κεραμικά χειροποίητα στολίδια, γλυπτά, διακοσμητικά αντικείμενα, κεραμικά είδη σπιτιού, αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά και πολλές επιλογές για δώρα για παιδιά. Επιλέξτε ανάμεσα σε συλλεκτικά κοσμήματα γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών εμπνευσμένα από τις λιτές γραμμές των Κυκλάδων ή διαμορφώστε τον προσωπικό σας χώρο με design αντικείμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα Χριστούγεννα #SupportLocal: 10+1 ιδέες για χειροποίητα και ιδιαίτερα δώρα12.09.2018

λωσορίστε το 2021, με Εύζωνες, Τσαρούχια και Ελληνοπούλες, τα τρία διαχρονικά σύμβολα του ελληνισμού! Οι χρυσές, αστραφτερές μινιατούρες  γίνονται σύμβολα τύχης, δύναμης και προστασίας για το 2021!

Διαμορφώστε τον δικό σας προσωπικό χώρο του σπιτιού και διακοσμείτε τον με design αντικείμενα που θα βρείτε στο online shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας από το Cylcadic Shop στηρίζετε τα εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα του Μουσείου.

Ιδέες για δώρα εμπνευσμένα από τις λιτές γραμμές των Κυκλάδων.

Το Cycladic Shop χρησιμοποιεί και το click away για την εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η λειτουργία του e-shop συνεχίζεται κανονικά με αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδέες για δώρα εμπνευσμένα από τις λιτές γραμμές των Κυκλάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 πιο εντυπωσιακοί χριστουγεννιάτικοι στολισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση και παραλαβή από το Cycladic shop: Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 16:00 Τ. 210-7228321-3 εσωτ. 107, 153- 210 7249706- 6941600666, Νεοφύτου Δούκα 4, Κολωνάκι
[email protected], [email protected]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b