MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Αθάνατη Αγαπημένη, της Μάγδας Μαυρογιάννη σε online streaming από το Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, σε online streaming, την παράσταση της Μάγδας Μαυρογιάννη «Αθάνατη Αγαπημένη», βασισμένη σε έργα και επιστολές του σπουδαίου Λούντβιχ βαν Μπετόβεν.

Αθάνατη Αγαπημένη
Monopoli Team

Άραγε ποια ήταν η αινιγματική γυναικεία μορφή που ενέπνευσε τον Ludiwg van Beethoven [Λούντβιχ βαν Μπετόβεν]; Ήταν μία από τις μαθήτριές του;  Ή μήπως η Γιοχάννα, η σύζυγος του αδελφού του; Tην απάντηση στον διαχρονικό γρίφο της μυστηριώδους μούσας του μεγάλου γερμανού συνθέτη επιχειρεί να δώσει  η μουσικός, ηθοποιός και συγγραφέας Μάγδα Μαυρογιάννη, μέσα από την παράσταση «Αθάνατη Αγαπημένη» που προβάλλεται σε streaming από το site του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και τη σελίδα του στο fb, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ.

«Αθάνατη Αγαπημένη»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Πρόκειται για ένα δραματοποιημένο μουσικό αναλόγιο, με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου μουσουργού, που βασίζεται σε έργα και επιστολές του Beethoven [Μπετόβεν], αλλά και σε συνθέσεις Schubert [Σούμπερτ], Schumann [Σούμαν], Brahms [Μπραμς] και Mendelssohn [Μέντελσον].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Η Μάγδα Μαυρογιάννη, η οποία έγραψε το κείμενο και έχει τη σκηνική επιμέλεια της παράστασης, δημιουργεί μια διαδρομή μέσα στον χρόνο και τη μουσική, με οδηγούς τη σοπράνο Μίνα Πολύχρονου, τη μετζοσοπράνο Άρτεμη Μπόγρη και την πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα που θα «μιλήσουν» στους θεατές, με τον δικό τους τρόπο, για τον θαυμασμό, την αγάπη και τον έρωτα εμβληματικών δημιουργών για τις μούσες τους.

*Παρακολουθήστε την παράσταση «Αθάνατη Αγαπημένη» εδώ. Η αναμετάδοση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΜΜΑ με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ (diavlos.grnet.gr) του ΕΔΥΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Αθάνατη Αγαπημένη» της Μάγδας Μαυρογιάννη
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 | 20:30
Δωρεάν
*Παρακολουθήστε την παράσταση εδώ.

Διάρκεια: 70 λεπτά περίπου (χωρίς διάλειμμα)

www.megaron.gr
https://www.facebook.com/megaron.gr   

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b