MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

OhmyGod: Η νέα πλατφόρμα μόδας, τέχνης και design στηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα online πλατφόρμα μόδας, τέχνης και design, «OhmyGod», με μια κίνηση αλληλεγγύης, θα προσφέρει το 30% του ποσού της αξίας των προϊόντων της, για την στήριξη των «Παιδικών Χωριών SOS».

OhmyGod
Monopoli Team

Η «Ohmygod.Online», η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που αγαπάει την τέχνη, την μόδα, το design και την αλληλεγγύη, με ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, μάσκες κ.α., όλα φτιαγμένα στην Ελλάδα, στηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS», κατατέθοντας τους απευθείας το 30% του ποσού της αξίας των προϊόντων της.

Με επίκεντρο την αισθητική και το δυναμισμό, έρχεται στο προσκήνιο για να παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες. Από ρούχα έως αξεσουάρ και από αντικείμενα τέχνης έως μάσκες, όλα είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα με υλικά υψηλών προδιαγραφών και με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, για να μην περνούν απαρατήρητα και για να απογειώνουν, είτε την εμφάνιση, είτε το χώρο σας. Παράλληλα, φιλοδοξεί να γίνει ένας «χώρος» που θα φιλοξενεί τις δημιουργίες επώνυμων Ελλήνων δημιουργών και θα αναδεικνύει το έργο τους.

Το 30% της αξίας των προϊόντων στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Η «OhmyGod» όμως συνδέεται και με κάτι ακόμη… που είναι σίγουρα πολύ σημαντικό: Όλες οι πωλήσεις των προϊόντων της αφορούν έναν καλό σκοπό. Έτσι, κάθε αγορά σας μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της «OhmyGod» αποκτά επιπλέον αξία και νόημα, γιατί το 30% της αξίας των προϊόντων διατίθενται απευθείας στα «Παιδικά Χωριά SOS». Αυτή την περίοδο που όλοι ζούμε μια πρωτοφανή κρίση στην υγεία, την ψυχολογία και την οικονομία δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους μας χρειάζονται και ειδικά τα παιδιά. Τώρα περισσότερο από ποτέ κάθε σκέψη και κάθε δωρεά μας μετράει.

Συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης

Ιδρυτής της «OhmyGod», είναι ο Μάριος Teriade Ελευθεριάδης, o οποίος στο παρελθόν έχει αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες, είτε πρόκειται για τα «Φασκιωμένα», είτε πιο πρόσφατα για τις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης», μια πανελλαδική ενέργεια την οποία ξεκίνησε ο ίδιος με αποτέλεσμα να ραφτούν 80.000 μάσκες στη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας στην Ελλάδα και να δοθούν φυσικά δωρεάν σε δομές υγείας της χώρας.

Έτσι και τώρα, με την ίδρυσή του «OhmyGod» προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί μια φιλανθρωπική πλατφόρμα, γιατί η τέχνη οφείλει να συνδέεται με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Στην προκειμένη περίπτωση, θα απολαύσουμε  μοναδικές δημιουργίες, συμβάλλοντας στο έργο των «Παιδικών Χωριών SOS» και δημιουργώντας από κοινού προοπτικές για περισσότερα παιδικά χαμόγελα και μια καλύτερη ζωή που σίγουρα την αξίζουν. Κι αυτός είναι οπωσδήποτε ένας λόγος για να πει κανείς: «OhmyGod». Κάνουμε αρχή με τις μοναδικές μας μάσκες, φτιαγμένες με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας και με στυλ που κάνει τη διαφορά.

Που μπορούμε να βρούμε τις μάσκες στη Θεσσαλονίκη:

Για τη δική σας διευκόλυνση εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών μεταφοράς, μπορείτε να βρείτε τις μάσκες της «OhmyGod» στη Θεσσαλονίκη, στα επιμέρους καταστήματα που τις φιλοξενούν:

Ble, Αγ. Σοφίας 19, 54623, Θεσσαλονίκη, 2310231200
https://ble.com.gr

lk printing, Μητροπόλεως 27, 54624, Θεσσαλονίκη, 2310 236149
http://www.lkprinting.gr

Monastic, Μητροπολίτου Ιωσήφ 1, 54622, Θεσσαλονίκη, 2310277411
https://monasticproducts.com

Και βέβαια στην πλατφόρμα: http://OHMYGOD.ONLINE
E-mail επικοινωνίας: [email protected]

*Διαβάστε εδώ την επιστολή του Γενικού Διευθυντή των «Παιδικών Χωριών SOS», Γιώργου Πρωτόπαπα.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Η Montblanc κάνει την Ημέρα της Μητέρας ξεχωριστή με τα πιο ιδιαίτερα δώρα
Αγορές
«Χρόνια πολλά, μαμά!»: Τα πιο ξεχωριστά δωράκια για τη γυναίκα που είναι πάντα εκεί
Αγορές
The Bostonians SS26 Collection: Ακολουθώντας τον ρυθμό της εποχής με νέο State of Mind
Αγορές
Η νέα Spring/Summer συλλογή της Seventeen φέρνει την άνοιξη
Αγορές
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Αγορές
Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη φετινή σου λαμπάδα;
Αγορές
Ψάχνεις (ακόμα) πασχαλινά δώρα; 8 πρωτότυπες ιδέες από αγαπημένα brands
Αγορές
Πασχαλινά bazaar και markets στην Αθήνα: Πού θα βρεις τα πιο ξεχωριστά δώρα
The Art of Life
Η Barbour παρουσιάζει τη συλλογή Icons SS26 μέσα από το “ICONS in Bloom” στο Golden Hall
The Art of Life
Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
Αγορές
The Meet Market #EasterEdition 2026 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές