MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΙΟΥΝΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΝΕΑ

  OhmyGod: Η νέα πλατφόρμα μόδας, τέχνης και design στηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS»

  Η νέα online πλατφόρμα μόδας, τέχνης και design, «OhmyGod», με μια κίνηση αλληλεγγύης, θα προσφέρει το 30% του ποσού της αξίας των προϊόντων της, για την στήριξη των «Παιδικών Χωριών SOS».

  Monopoli Team

  Η «Ohmygod.Online», η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που αγαπάει την τέχνη, την μόδα, το design και την αλληλεγγύη, με ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, μάσκες κ.α., όλα φτιαγμένα στην Ελλάδα, στηρίζει τα «Παιδικά Χωριά SOS», κατατέθοντας τους απευθείας το 30% του ποσού της αξίας των προϊόντων της.

  Με επίκεντρο την αισθητική και το δυναμισμό, έρχεται στο προσκήνιο για να παρουσιάσει μοναδικές δημιουργίες. Από ρούχα έως αξεσουάρ και από αντικείμενα τέχνης έως μάσκες, όλα είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα με υλικά υψηλών προδιαγραφών και με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, για να μην περνούν απαρατήρητα και για να απογειώνουν, είτε την εμφάνιση, είτε το χώρο σας. Παράλληλα, φιλοδοξεί να γίνει ένας «χώρος» που θα φιλοξενεί τις δημιουργίες επώνυμων Ελλήνων δημιουργών και θα αναδεικνύει το έργο τους.

  Το 30% της αξίας των προϊόντων στα «Παιδικά Χωριά SOS»

  Η «OhmyGod» όμως συνδέεται και με κάτι ακόμη… που είναι σίγουρα πολύ σημαντικό: Όλες οι πωλήσεις των προϊόντων της αφορούν έναν καλό σκοπό. Έτσι, κάθε αγορά σας μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της «OhmyGod» αποκτά επιπλέον αξία και νόημα, γιατί το 30% της αξίας των προϊόντων διατίθενται απευθείας στα «Παιδικά Χωριά SOS». Αυτή την περίοδο που όλοι ζούμε μια πρωτοφανή κρίση στην υγεία, την ψυχολογία και την οικονομία δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους μας χρειάζονται και ειδικά τα παιδιά. Τώρα περισσότερο από ποτέ κάθε σκέψη και κάθε δωρεά μας μετράει.

  Συνεχίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης

  Ιδρυτής της «OhmyGod», είναι ο Μάριος Teriade Ελευθεριάδης, o οποίος στο παρελθόν έχει αναλάβει ανάλογες πρωτοβουλίες, είτε πρόκειται για τα «Φασκιωμένα», είτε πιο πρόσφατα για τις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης», μια πανελλαδική ενέργεια την οποία ξεκίνησε ο ίδιος με αποτέλεσμα να ραφτούν 80.000 μάσκες στη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας στην Ελλάδα και να δοθούν φυσικά δωρεάν σε δομές υγείας της χώρας.

  Έτσι και τώρα, με την ίδρυσή του «OhmyGod» προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί μια φιλανθρωπική πλατφόρμα, γιατί η τέχνη οφείλει να συνδέεται με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Στην προκειμένη περίπτωση, θα απολαύσουμε  μοναδικές δημιουργίες, συμβάλλοντας στο έργο των «Παιδικών Χωριών SOS» και δημιουργώντας από κοινού προοπτικές για περισσότερα παιδικά χαμόγελα και μια καλύτερη ζωή που σίγουρα την αξίζουν. Κι αυτός είναι οπωσδήποτε ένας λόγος για να πει κανείς: «OhmyGod». Κάνουμε αρχή με τις μοναδικές μας μάσκες, φτιαγμένες με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας και με στυλ που κάνει τη διαφορά.

  Που μπορούμε να βρούμε τις μάσκες στη Θεσσαλονίκη:

  Για τη δική σας διευκόλυνση εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών μεταφοράς, μπορείτε να βρείτε τις μάσκες της «OhmyGod» στη Θεσσαλονίκη, στα επιμέρους καταστήματα που τις φιλοξενούν:

  Ble, Αγ. Σοφίας 19, 54623, Θεσσαλονίκη, 2310231200
  https://ble.com.gr

  lk printing, Μητροπόλεως 27, 54624, Θεσσαλονίκη, 2310 236149
  http://www.lkprinting.gr

  Monastic, Μητροπολίτου Ιωσήφ 1, 54622, Θεσσαλονίκη, 2310277411
  https://monasticproducts.com

  Και βέβαια στην πλατφόρμα: http://OHMYGOD.ONLINE
  E-mail επικοινωνίας: [email protected]

  *Διαβάστε εδώ την επιστολή του Γενικού Διευθυντή των «Παιδικών Χωριών SOS», Γιώργου Πρωτόπαπα.

  Περισσότερα από Αγορές
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast