MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
31
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rememberings: Η Σινέντ Ο’ Κόνορ αφηγείται τη ζωή της σε νέο βιβλίο

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τα απομνημονεύματά της, το καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζει και την ακύρωση της περιοδείας της.

Monopoli Team

H Σινέντ Ο’ Κόνορ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τα απομνημονεύματά της, με τίτλο Rememberings. Το βιβλίο θα φτάσει στα ράφια την 1η Ιουνίου 2021 μέσω του εκδοτικού οίκου Houghton Mifflin Harcourt Books and Media.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το βιβλίο θα περιέχει λεπτομέρειες για την δύσκολη παιδική ηλικία της Σινέντ Ο’ Κόνορ, την οποία πέρασε στο Δουβλίνο, αλλά και για τη διαφυγή της μέσω της μουσικής.

«Αυτή είναι η ιστορία μου, όπως τη θυμάμαι. Πέρασα πολύ ωραία γράφοντάς τα τελευταία χρόνια», δήλωσε η Ο’ Κόνορ.

Ο Deb Brody, αντιπρόεδρος και εκδότης της HMH Books and Media πρόσθεσε: «Τα απομνημονεύματα της Sinéad O’Connor είναι μια εξαιρετικά ειλικρινής, έντονα προσωπική κατάθεση μιας ζωής τόσο γοητευτικής όσο και προβληματικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάτι Σμιθ: Πρέπει να κάνεις πολλά βήματα για να κατακτήσεις την ελευθερία12.09.2018

Τον περασμένο μήνα, η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποκάλυψε ότι θα μπει σε ένα πρόγραμμα θεραπείας ενός έτους για να θεραπεύσει κάποια ψυχικά τραύματα, αλλά και τον εθισμό.

Παράλληλα, η καλλιτέχνις με δημοσίευσή της στο Twitter ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει την περιοδεία της έως το 2022 για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης της.

«Μήνυμα για τον κόσμο που έχει αγοράσει εισιτήρια για παραστάσεις του επόμενου έτους», έγραψε. «Οι συναυλίες αναβάλλονται έως το 2022, ώστε να μπορώ να πάω σε ένα πρόγραμμα θεραπείας τραύματος και εθισμού ενός έτους, επειδή είχα πολύ τραυματικά έξι χρόνια. Φέτος τελείωσαν, αλλά τώρα ξεκινά η ανάρρωση».

Η O’Connor ανέφερε επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της, θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «No Veteran Dies Alone».«Αν αφιερώσω αυτόν τον χρόνο για να θεραπευτώ, θα είμαι έτοιμη για μια ολόκληρη περιοδεία. Αν δεν το κάνω, δεν θα μπορέσω να περιοδεύσω», δήλωσε η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Slipknot και οι Sabaton επιστρέφουν στο Release Athens 202112.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ο Sivert Høyem "ανεβαίνει" για πρώτη φορά Λυκαβηττό
Μουσικά Νέα
Κρίστιαν Λίντμπεργκ: Ο κορυφαίος τρομπονίστας για πρώτη φορά με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Μπρους Σπρίνγκστιν: Έγραψε τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της ICE
Μουσικά Νέα
H 68η τελετή απονομής των Grammy Awards έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Μουσικά Νέα
«Παράθυρο με θέα προς τα μέσα»: 5+1 μουσικά “διαμάντια” από τον Γιώργο Μυζάλη
Μουσικά Νέα
Φίλιπ Γκλας: Ακύρωσε την πρεμιέρα του στο Kennedy Center, που μετονομάστηκε σε… Trump Kennedy
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Baxter Dury και Anna Von Hausswolff μαζί με Nick Cave and the Bad Seeds
Μουσικά Νέα
Χίλιες γυναίκες: Μίνως Μάτσας, Θοδωρής Γκόνης και Χριστίνα Μαξούρη υπογράφουν νέο τραγούδι
ShowBiz
Τάνια Τσανακλίδου: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Γερνάω μαμά»
Μουσικά Νέα
Megadeth: Μόλις κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος της καριέρας τους – που θα ακούσουμε live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Help 2: Η War Child ετοιμάζει νέο, εμβληματικό δίσκο για τα παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες – Το νέο τραγούδι των Arctic Monkeys
Μουσικά Νέα
Ejekt 2026: Oι Nothing But Thieves και ο Matt Berninger μαζί με τους Cure