MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Οι Slipknot και οι Sabaton επιστρέφουν στο Release Athens 2021

Οι Slipknot και οι Sabaton αποτελούν δύο ακόμα acts από το line-up του 2020 που αποκτούν μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021.

Monopoli Team

Tο Release Athens υποδέχεται το Σάββατο 17 Ιουλίου, τους εκρηκτικούς Sabaton, οι οποίοι θα βάλουν «φωτιά» στο Κλειστό Φαλήρου, αλλά και τους κορυφαίους Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου την τελευταία 25ετία σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι Slipknot θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, για ένα μοναδικό show!

Αυτές είναι η 5η και η 6η ημέρα από το line-up του 2020 που αποκτά μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021. O σχεδιασμός του φεστιβάλ προχωράει με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να συνθέσουν ένα νέο line–up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Οι Sabaton στο Κλειστό Φαλήρου
Οι Sabaton στο Release Athens 2021

Οι Sabaton στο Release Athens 2021

Oι θηριώδεις Sabaton είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο σκληρά εργαζόμενες μπάντες του πλανήτη. Προοδεύοντας ακατάπαυστα, συνεχίζουν να κατακτούν κάθε μουσικό πεδίο μάχης, «ισοπεδώνοντας» το πάντα στο πέρασμά τους ως μια ανίκητη πολεμική μηχανή του heavy metal!

Είκοσι χρόνια μετά το ξεκίνημά τους, στο Falun της Σουηδίας, έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν όσα χρειάζεται μια μπάντα για να θεωρείται κλασική, έχοντας αποκτήσει έναν αληθινό “στρατό” που αριθμεί εκατομμύρια αφοσιωμένους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πλατινένιοι δίσκοι, headline shows στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, sold-out περιοδείες σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Ασία. Πλέον, έχουν αλλάξει επίπεδο, γεμίζοντας αρένες σε ολόκληρο τον κόσμο και χαρακτηριζόμενοι ως ένα από τα κορυφαία metal live acts της εποχής μας, προσφέροντας στο κοινό τους ένα επικό show κάθε φορά που εμφανίζονται. Το Σάββατο 17 Ιουλίου, στο Release Athens 2021, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Η προπώληση συνεχίζεται στα 45 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens: Ο Parov Stelar επιστρέφει το καλοκαίρι του 202112.09.2018

Οι θρυλικοί Slipknot στην Πλατεία Νερού
Οι Slipknot στο Release Athens 2021

Οι Slipknot στο Release Athens 2021

Aπό την πρώτη στιγμή που οι Slipknot συστήθηκαν στο κοινό, ήταν ολοφάνερο πως ο πλανήτης δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο! Η προκλητική εννεαμελής “συμμορία” από την Iowa των ΗΠΑ, κατέκτησε τα πάντα με κλασικούς δίσκους και, κυρίως, με τα όσα κάνει πάνω στη σκηνή. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Ταυτόχρονα, άλλαξαν για πάντα το χάρτη του σκληρού ήχου και απέκτησαν μεμιάς εκατομμύρια πιστούς οπαδούς, απλώνοντας το σκοτάδι και την οργή με κλασικούς δίσκους, όπως τα “Ιowa”, “Vol.3: (The Subliminal Verses)” και το καταπληκτικό “We Are Not Your Kind” που φιγουράρει σε κάθε λίστα με τους κορυφαίους δίσκους τoυ 2019.

Επιστρέφουν στη χώρα μας, μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας στο Release Athens το εκπληκτικό show τους, σε μία φεστιβαλική εμπειρία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots! Άλλωστε, τα λόγια του Corey Taylor είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση: We don’t play shows. We start wars.”

Στις 24 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, θα υποστούμε μια ηχητική επίθεση σε κάθε μας αίσθηση. Τραγούδια όπως τα “People = Shit”, “Surfacing”, “Duality”, “Wait and Bleed”, “Unsainted”, “Disasterpiece”, “Before I Forget”, “Psychosocial” απλά σου υπενθυμίζουν τον λόγο που είναι αδύνατον να χάσεις αυτή τη βραδιά!

Η προπώληση συνεχίζεται στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια προς 125 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Release Athens επιστρέφει το 2021 με τους Massive Attack12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b