MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Pharrell Williams στηρίζει τους μαύρους επιχειρηματίες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

O τραγουδιστής ανακοίνωσε την ίδρυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης “Black Ambition”, υπέρ της ενίσχυσης μαύρων και Λατίνων επιχειρηματιών.

Monopoli Team

Ο Pharrell Williams ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, τη Black Ambition, η οποία θα υποστηρίξει μαύρους και Λατίνους επιχειρηματίες.

Σκοπός της δημιουργίας αυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης του μουσικού είναι να ισορροπήσει το πεδίο ανταγωνισμού για μη λευκούς επιχειρηματίες παρέχοντάς τους χρηματοδότηση, ευκαιρίες, καθοδήγηση και πρόσβαση. Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας της από την Τρίτη (1 Δεκεμβρίου), ο Williams ανακοίνωσε δύο διαγωνισμούς: The Black Ambition HBCU Prize και The Black Ambition Prize.

Τα βραβεία και οι προϋποθέσεις

Το Βραβείο Black Ambition HBCU, το οποίο συνεργάζεται με ιστορικά κολέγια και πανεπιστήμια μαύρων (HBSUs), θα προσφέρει βραβεία και καθοδήγηση για τους σημερινούς και πρώην φοιτητές των πανεπιστημίων, καθώς προετοιμάζονται για την ίδρυση επιχειρήσεων σε τομείς όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός, η υγειονομική περίθαλψη και η κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών.

Το έπαθλο που θα απονεμηθεί στον μεγάλο νικητή του Black Ambition HBCU Prize θα είναι ως και $ 250.000, ενώ εννέα επιπλέον ομάδες θα λάβουν μικρότερα έπαθλα. Επίσης, το βραβείο του άλλου διαγωνισμού, Black Ambition Prize, θα προσφέρει το έπαθλο 1 εκατομμυρίου δολαρίων (774.722 £) στον κορυφαίο νικητή και θα έχει επίσης εννέα επιπλέον ομάδες που θα λάβουν μικρότερα βραβεία.

Οι προϋποθέσεις για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό αυτό είναι να έχουν τουλάχιστον έναν ιδρυτή ή συνιδρυτή που έχει αφρικανική/αφροαμερικάνικη καταγωγή ή/και λατινική/ισπανική καταγωγή και στις ομάδες πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) του HBCU.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBBC: Συνεργάζεται με θέατρα και γυρίζει παραστάσεις για τηλεόραση, ραδιόφωνο και streaming12.09.2018

Ο Williams είπε για τη φιλανθρωπική οργάνωση: «Τα πρόσφατα γεγονότα και οι τραγωδίες έχουν αποδείξει πως συνεχίζουν να υπάρχουν έντονες διαιρέσεις στην αμερικανική κοινωνία και εφόσον η επιχειρηματικότητα υπήρξε από καιρό ένα δόγμα του αμερικανικού ονείρου, οι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι αντιμετώπισαν μακροχρόνια εμπόδια στην επιτυχία. Με τη φιλανθρωπική οργάνωση Black Ambition, έχουμε στόχο να βοηθήσουμε στην ενίσχυση των ταλαντούχων επιχειρηματιών και να καλύψουμε κάποια κενά που προκύπτουν από την περιορισμένη πρόσβαση των επιχειρηματιών αυτών σε οικονομικούς πόρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Τσέχωφ ως τον Μπέκερ: 12 κλασικοί συγγραφείς μάς συστήνονται στο…Tinder12.09.2018

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter παρακάτω:

Οι δύο διαγωνισμοί θα διεξαχθούν τον Ιούλιο του 2021. Τα σχόλια, η καθοδήγηση, οι διαδικτυακοί πόροι, οι ευκαιρίες για έκθεση των μέσων ενημέρωσης και οι εισαγωγές σε επιχειρηματίες κεφαλαίων είναι μερικά από τα πρόσθετα οφέλη που προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους- ανάλογα με το επίπεδο που θα φτάσουν οι διαγωνιζόμενοι.

Η οικονομική υποστήριξη για το Black Ambition προέρχεται από εταιρίες όπως η Adidas, η Chanel, η Chan Zuckerberg, The Rockefeller Foundation, Tony’s Chocolonely και η Visa. Επίσης συμμετείχαν και κάποιοι μεμονωμένοι δωρητές όπως οι Ron Conway, SV Angel και Jonah Peretti. Ο καλλιτέχνης, σχεδιαστής και φιλάνθρωπος Virgil Abloh συνέβαλε επίσης στον σκοπό αυτό αναλαμβάνοντας να σχεδιάσει το logo της οργάνωσης, ενώ οι εταιρείες Mattel και Tony’s Chocolonely κυκλοφόρησαν προϊόντα σχετικά με την οργάνωση, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν σε αυτή. Η συμβουλευτική ομάδα της Black Ambition περιλαμβάνει τον Williams με την υποστήριξη του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού ομίλου Bridgespan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDeath to 2020: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το παρωδιακό ντοκιμαντέρ του Τσάρλι Μπρούκερ12.09.2018

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
José James: 6 facts που αξίζει να μάθεις, πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Metallica στην Αθήνα: Η επιστροφή που περίμεναν γενιές
Μουσικά Νέα
Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κώστας Λειβαδάς κάνουν «Ριγιούνιον», 20 χρόνια μετά
Art & Culture
Panathēnea 2026: Σινεμά, μουσική, AI και άρωμα Όσκαρ στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Self Aware: Viral hit το πρώτο τραγούδι των Temper City – Σπάει ρεκόρ σε μόλις δύο μήνες
Εκδηλώσεις
Athens Music Week 2026: Η μεγάλη συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει με 100+ δράσεις
Μουσικά Νέα
Ο Κώστας Τουρνάς θα ανοίξει τη συναυλία των Foreigner στο ΟΑΚΑ
Μουσικά Νέα
Είμαι εσύ: Κυκλοφόρησε το album – “ωδή στην ύπαρξη στην πόλη” της Μαριάννας Παπαθανασίου
Μουσικά Νέα
Όπως μιλάει το βλέμμα: Η Λυδία Σέρβου live στο Gustav
Αφιέρωμα
Το πρώτο live των Metallica στην Ελλάδα δεν ήταν sold out
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Μουσικά Νέα
Σωκράτης Μάλαμας: Οι πρώτες στάσεις της καλοκαιρινής περιοδείας του - Δύο οι συναυλίες στην Αθήνα