MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς οικοδεσπότης στη διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΠΙΣΝ

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19:00 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες μας με μια λαμπερή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Monopoli Team

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και χαρίζουν τη λάμψη τους στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα θεόρατα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ «ζωντανεύει» στις οθόνες μας12.09.2018

Η φετινή εκδήλωση φωταγώγησης του ΚΠΙΣΝ, λόγω των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos. Όλοι μαζί θα γιορτάσουν τον ερχομό των πιο διαφορετικών Χριστουγέννων της πρόσφατης ιστορίας με μια συναυλία που θα δώσει το έναυσμα για να ζωντανέψει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ. Συντονιστείτε!

Νεφέλη Φασούλη

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/DecemberProgram και στα social media @SNFCC.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b