MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 28-29/11

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 28-29/11.

Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος
Monopoli Team

TΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 28/11, 23:30 «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» στον ΑLPHA

Yπόθεση: Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα με τον Ultron, o Στιβ Ρότζερς (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Η απόπειρα κλοπής, όμως, ενός βιολογικού όπλου στο Λάγος της Νιγηρίας θα προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό, αλλά και την αυτόματη επέμβαση των Εκδικητών με παράπλευρες απώλειες και ολέθρια αποτελέσματα. Η ανάγκη πλέον για τη σύσταση μιας επίλεκτης ομάδας με κυβερνητικό χαρακτήρα, που θα ελέγχει τους υπερήρωες είναι επιτακτική. Όμως, αυτός ο «από πάνω» έλεγχος θα σταθεί ταυτόχρονα και αιτία διχασμού ανάμεσά τους, αφού η γραφειοκρατία και η υποχρέωση να λογοδοτούν κάθε φορά, δεν τους βρίσκει όλους σύμφωνους. Η πόλωση ανάμεσα στον Captain America και τον Iron Man δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, οδηγώντας σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Η κατάσταση όμως γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική, όταν στον ορίζοντα κάνει την απειλητική του εμφάνιση ο απόλυτος εχθρός.

Σάββατο 28/11, 23:00 «Αρκετά» στον ΑΝΤ1

Ξένη Ταινία, αμερικανικής Παραγωγής, Ψυχολογικό Θρίλερ

Υπόθεση: Όταν η Σλιμ, μια απλή σερβιτόρα, γνωρίζει και παντρεύεται έναν πλούσιο εργολάβο, όλα δείχνουν ότι η τύχη επιτέλους της χαμογελά. Μέχρι τη στιγμή που ο άνδρας της δείχνει το αληθινό του πρόσωπο: καταπιεστικός, κτητικός, άπιστος και βίαιος, την αναγκάζει να το σκάσει, μαζί με την μικρή τους κόρη, και να αναζητήσει μια καινούρια ζωή. Όμως ο άνδρας της συνεχίζει να την καταδιώκει και να την απειλεί… Αρκετά! Η Σλιμ θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Κυριακή 29/11, 23:10 «Ηρακλής: Η Αρχή του Θρύλου» στον ALPHA

Ξένη Ταινία, αμερικανικής Παραγωγής, Ιστορική Περιπέτεια Φαντασίας

Yπόθεση: Στην αρχαία Ελλάδα του 1.200 π.χ. ο βασιλιάς της Τίρυνθας, Αμφιτρύων, εισβάλλει στο Άργος φέρνοντας την καταστροφή και το απόλυτο χάος. Ανήσυχη από τον βίαιο χαρακτήρα του και τη δίψα του για εξουσία, η σύζυγός του, βασίλισσα Αλκμήνη, προσεύχεται στη θεά Ήρα να τη βοηθήσει. Σύντομα, η Αλκμήνη θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο ο Αμφιτρύωνας θεωρεί δικό του καρπό, αγνοώντας τη θεϊκή παρέμβαση. Θα τον ονομάσει Αλκίδη, όμως η Αλκμήνη γνωρίζει κρυφά ότι ο γιος της είναι ημίθεος, ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Ηρακλής.

Ξέρει όμως επίσης, ότι η πραγματική του ταυτότητα δεν θα μείνει για πάντα κρυφή. Είκοσι χρονιά μετά, η απόρριψη από τον πατέρα του, ο απαγορευμένος έρωτάς του για την πριγκίπισσα Ήβη της Κρήτης, αλλά και οι μάχες που θα χρειαστεί να δώσει απέναντι στη διεφθαρμένη εξουσία και στους εχθρούς του, θα οδηγήσουν τον Ηρακλή στην πιο θρυλική αποκάλυψη τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ίδια τη χώρα του. Όμως, ο μεγαλύτερος ήρωας των Ελλήνων δεν θα ακολουθήσει τη μοίρα

Σάββατο 28/11, 21:00 «Ο Παράς και ο Φουκαράς» στον ANT1

Ταινία Ελληνικής Παραγωγής, Κωμωδία

Υπόθεση: Ένας φτωχός υπάλληλος κάνει αιματηρές οικονομίες, για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά. Τα καταφέρνει, αλλά την ίδια στιγμή μαθαίνει ότι η μητέρα του πρέπει να υποβληθεί σε μία σοβαρή εγχείρηση. Η ανάγκη του για χρήματα γίνεται επιτακτικότερη και απευθύνεται απεγνωσμένα σε έναν εξάδελφό του, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου. Αυτός δέχεται να τον βοηθήσει αλλά του προτείνει να κάνει έναν εικονικό γάμο με μία Ισπανίδα αρτίστα, που θέλει να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Ο “γάμος” τους κοινοποιείται από τις εφημερίδες και φθάνει στ’ αυτιά της μνηστής του.

Κυριακή 29/11, 21:00 «Θα σε κάνω Βασίλισσα» στο STAR

Ταινία Ελληνικής Παραγωγής, Κωμωδία

Yπόθεση: Ο Αντώνης είναι ένας απερίγραπτα τσιγκούνης εργολάβος οικοδομών. Προσπαθεί να μαζέψει χρήματα από όποια ευκαιρία του δίνεται. Έτσι, παρόλο που είναι αρκετά ευκατάστατος, προτιμά να ζουν με τη σύζυγό του Ελένη, σε ένα παλιό και ετοιμόρροπο σπίτι, παρά να μετακομίσουν σε μία σύγχρονη κατοικία, που κατασκευάζει. Εξάλλου, πληρώνει τους εργάτες του πάντα μετά από εξαντλητικά παζάρια και δεν διστάζει να πουλήσει ακόμα και το αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Η Ελένη έχει αγανακτήσει από τη συμπεριφορά του και από το γεγονός πως την έχει αναγκάσει να γράψει ψέματα στον θείο της στην Αμερική πως είναι χήρα για να της στέλνει λεφτά. Αψηφώντας τα παράπονα της γυναίκας του, ο Αντώνης συνεχίζει την οικονομική αφαίμαξη μέχρι τη στιγμή, που ο θείος Πιτ από την Αμερική, αποφασίζει να τους επισκεφθεί. Τότε, ο Αντώνης υποχρεώνεται να μεταμφιεστεί και να υποδυθεί τον ενοικιαστή στο σπίτι της Ελένης. Ο θείος, βλέποντας πως ζει η όμορφη ανιψιά του, αποφασίζει να την αποκαταστήσει και τη συστήνει στον φίλο του Μπιλ, που ενδιαφέρεται.

Σάββατο 28/11, 21:00 «Μοana» στο SΤΑR

Παιδική Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, Αμερικανικής Παραγωγής, Περιπέτεια

Υπόθεση: Η Mοάνα, μια ριψοκίνδυνη έφηβη και μοναχοκόρη του αρχηγού της φυλής, σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της, που υποφέρει από μια αρχαία κατάρα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Μοάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες και στην πορεία η Μοάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό, που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα!

Κυριακή 29/11, 21:00 «Coco» στον ΑLPHA

Παιδική Ταινία Κινουμένων Σχεδίων, Αμερικανικής Παραγωγής, Περιπέτεια Φαντασίας

Yπόθεση: Στη Σάντα Σισίλια του Μεξικού, ο Μιγκέλ ζει με το όνειρο να γίνει βιρτουόζος μουσικός, παρά το γεγονός ότι για έναν μυστηριώδη λόγο η οικογένειά του έχει απαγορεύσει τη μουσική στο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να ακολουθήσει το μουσικό είδωλό του, τον Ερνέστο ντε λα Κρουζ και να αποδείξει το δικό του ταλέντο, κάποια τυχαία και αλλόκοτα γεγονότα, θα τον οδηγήσουν στην φαντασμαγορική και πολύχρωμη Χώρα των Προγόνων. Όταν μάλιστα στο δρόμο του βρεθεί ο Χέκτορ, ένας γοητευτικός απατεώνας που υπόσχεται να τον βοηθήσει, όλη η αλήθεια για την οικογενειακή του ιστορία έρχεται στο φως με τον πιο αναπάντεχο όσο και μελωδικό τρόπο.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 28/11, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Πηγή: skaitv.gr

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα και φέτος είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας. Στην υγειά μας ρε παιδιά! με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σάββατο 28/11, 22:00 «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ1

Πηγή: press.ert.gr

«Αφιέρωμα στην οικογένεια Περπινιάδη.»: Η μουσική εκπομπή  «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο! Συνεχίζει και λέει «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέει«ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέει«ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Σάββατο 28/11, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Πηγή: ert.gr

Η Λένα Αρώνη συναντιέται με τον πολυαγαπημένο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα. Σε πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση, ο νέος του δίσκος με τίτλο «Κοίτα γύρω». Στη συνέχεια, η Λένα επισκέπτεται το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και γνωρίζει το νέο Καλλιτεχνικό Δ/ντή του, Λευτέρη Γιοβανίδη. Μιλάνε για το δύσκολο timing της ανάληψης αυτής της θέσης, για το πώς ονειρεύεται την πορεία του από αυτό το πόστο, για τις αγωνίες αλλά και για τα στοιχεία του χαρακτήρα του που τον οπλίζουν με αισιοδοξία και πείσμα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 28/11, 22:00 «Maria by Callas» στο Cosmote TV History

Πηγή: thepublicopinion.com

H Μαρία Κάλλας αποκαλύπτεται μέσα από σπάνιες συνεντεύξεις και επιστολές σε ένα ντοκιμαντέρ αυτοβιογραφίας το οποίο ωστόσο περιορίζεται σημαντικά από την αύρα μεσοαστικού δράματος που το περιβάλει.

Κυριακή 29/11, 21:00 «Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους» στην ΕΡΤ2

«Να μείνω ή να φύγω»: Σειρά ελληνικών ντοκιμαντέρ του Μενέλαου Καραμαγγιώλη. Οι πρωταγωνιστές του ντοκιμαντέρ είναι ήρωες μιας σκοτεινής και δύσκολης καθημερινότητας, χωρίς καμιά προοπτική και ελπίδα. Nεαροί άνεργοι επιστήμονες, άστεγοι, ανήλικοι φυλακισμένοι, κυνηγημένοι πρόσφυγες, Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, που όμως καταφέρνουν να διαχειριστούν τα αδιέξοδα της κρίσης και βρίσκουν τελικά το φως στην άκρη του τούνελ. Η ελπίδα και η αισιοδοξία τελικά θριαμβεύουν μέσα από την προσωπική ιστορία τους που εμπνέει.

Κυριακή 29/11, 23:30 «Τροία: Οι τάφοι των Ηρώων» στο Coamote TV History

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Πού τελειώνει ο μύθος και πού αρχίζει η αλήθεια στην ‘Ιλιάδα’; Ένα ταξίδι στην Τροία και τις ταφικές τελετές των κατοίκων, που όπως περιγράφτηκαν από τον Όμηρο γοήτευσαν τους αρχαίους Έλληνες κι αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b