MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το «The Witcher» μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Ένα εορταστικό βίντεο με χιουμοριστικές σκηνές από τη σειρά δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της σειράς «The Witcher»

Monopoli Team

Ένα χιουμοριστικό βίντεο με άρωμα Χριστουγέννων δημοσίευσε η σειρά του Netflix «The Witcher» στη επίσημη σελίδα της στο Twitter.

Το εορταστικό κλιπ περιλαμβάνει διάφορες σκηνές από τη σειρά, όπου όλοι οι συμπρωταγωνιστές προσπαθούν να πείσουν τον Γκέραλτ της Ρίβια (Χένρι Καβίλ) να μπει κι αυτός στο… κλίμα των Χριστουγέννων, υπό τη μελωδία του «Sleigh Ride» των Ronettes.

Το teaser δείχνει τον δρυίδη Mousesack να λέει στον Γκέραλτ: «Δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό μόνο και μόνο επειδή σε τρομάζει», υπονοώντας πως ο φόβος για το πεπρωμένο του έχει μετατραπεί πλέον σε φόβο για τα Χριστούγεννα. «Σταμάτα να διαμαρτύρεσαι», λέει ο Jaskier, όσο ο Γκέραλτ διαμαρτύρεται για τα… δώρα και τις διακοσμήσεις από την πρώτη σεζόν.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Εμείς πάντως προετοιμαζόμαστε ήδη για τη 2η σεζόν του “The Witcher”. Σύμφωνα με την παραγωγό της σειράς Lauren Schmidt Hissrich, η σειρά θα συνεχίσει να ασχολείται με τα προβλήματα που υπέστη ο Γκέραλτ στο Time of Contempt. Ο χαρακτήρας πάσχει από χρόνιο πόνο στη σειρά και η Hissrich είπε ότι «είναι ενθουσιασμένη που θα ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το θέμα» και «θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του ήρωα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Witcher: Η άγνωστη πτυχή του Γκέραλτ που θα δούμε στις επόμενες σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b