MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Αλέξανδρος Πέρρος: 10 + 1 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό

Ο Αλέξανδρος Πέρρος ή αλλιώς ο «εκ του ασφαλούς επαναστάτης» Νικόλας, της οικογένειας Αργυρού, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι σήμερα από την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Αγγελική», μας κίνησε το ενδιαφέρον και ψάξαμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνον.

Monopoli Team

Ανάμεσα στους καλύτερους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ο Αλέξανδρος Πέρρος είχε όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική από το γυμνάσιο. Και τελικά το κατάφερε. Μόνιμα γελαστός, ανήσυχο πνεύμα και αντισυμβατικός, αγαπάει τα ζώα και απολαμβάνει το δέσιμο με τη φύση. Ποιος είναι στα αλήθεια ο ηθοποιός;

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από 10 πολύ ενδιαφέροντα facts για εκείνον:

1.  Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1988 στην Αθήνα.

2. Έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Άγγελο, με τον οποίο έχουν 12 χρόνια διαφορά και στον οποίο έχει φοβερή αδυναμία.

3. Ως παιδί ο Αλέξανδρος ήταν αεικίνητος και ευρηματικός. Του άρεσε να δημιουργεί παιχνίδια με τη φαντασία του για να παίζει με τους φίλους του. Στην εφηβεία έστηνε και δικά του «σενάρια» και αυτό γινόταν ένα ακόμη παιχνίδι για τον ίδιο και την παρέα του.

4. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου και αποφοίτησε το 2009.

5. Έχει κάνει διάφορες δουλειές μέχρι σήμερα. Από σερβιτόρος, μπάρμαν και dj μέχρι και υπάλληλος σε ιχθυοπωλείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝάντια Κοντογεώργη: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό12.09.2018

6. Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση το έκανε στην σειρά «Οι Συμμαθητές», που προβλήθηκε το 2014 στον Αnt1. Ακολούθησε η συμμετοχή του στην σειρά «Τατουάζ» του Alpha και σήμερα ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην δραματική σειρά «Αγγελική» στον ίδιο σταθμό.

7. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις όπως «Οι 12 ένορκοι», «Ο συμβολαιογράφος», «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση» και σε πολλές άλλες. Αυτό που του αρέσει περισσότερο στο θέατρο είναι η επικοινωνία που υπάρχει με το κοινό.

8. Δίδασκε για χρόνια χορό και έχει μάλιστα συμμετάσχει σε διαγωνισμούς latin. Σήμερα, δεν ασχολείται τόσο ενεργά με αυτή τη μορφή τέχνης, ωστόσο χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση του στην κίνηση και στην χορογραφία που απαιτεί η υποκριτική.

9. Είναι μέρος της θεατρικής ομάδας “επίPlay” που ασχολείται με το σωματικό θέατρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexandros_perros (@alexandros_perros)

10. Μισεί τη ζωή στην Αθήνα και είναι πολύ δεμένος με την επαρχία και τη φύση της, γι΄αυτό και περνάει αρκετό χρόνο από μικρός στον Παρνασσό. Παρ’ όλα αυτά μένει στο κέντρο της Αθήνας και προσπαθεί να ξεφεύγει από τη βαβούρα της πόλης, κάνοντας βόλτες στα πάρκα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Μηνά: Αν το κριτήριο είναι η χαρά, προς τα εκεί πηγαίνω12.09.2018

11. Είναι ανεξάρτητος, αντιδραστικό στοιχείο και ανήσυχος σαν χαρακτήρας, αλλά την ίδια στιγμή απολαμβάνει τη σταθερότητα στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑργύρης Πανταζάρας: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον ηθοποιό12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τηλεοπτική σειρά «Αγγελική» προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, στον Αlpha.

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b