MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Reality vs Instagram: Η αστεία πραγματικότητα πίσω από τις τέλειες «ινσταγκραμικές» φωτογραφίες

Όταν το Instagram συναντά την πραγματικότητα, η δημοφιλής εφαρμογή γεμίζει με τις πιο αστείες, περίεργες και παιχνιδιάρικες φωτογραφίες.

Πηγή: boredpanda.com
Monopoli Team

Instagram. Mία εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που δίνει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους να μοιράζονται φωτογραφίες και στιγμές τους με όλο τον κόσμο. Αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο κατακλύζουν καθημερινά το Instagram με σκοπό να κινήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, να τα δει και να…αντιδράσει!

Όλα πρέπει να δείχνουν τέλεια στον χώρο του Instagram. Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι άψογη και τα βίντεο να δείχνουν καταπληκτικά. Πώς γίνεται βέβαια κάτι τέτοιο να το πετύχεις με την πρώτη; Η απάντηση είναι, πως στην πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Αν μπορούσαμε να ρίξουμε μια ματιά πίσω από τις «τέλειες» φωτογραφίες του Instagram ή την ιδανική λήψη θα διαπιστώναμε ότι το «παρασκήνιο» είναι γεμάτο απρόσμενα λάθη, αστεία ατυχήματα και στιγμές χάους που προκαλούν γέλιο!

Με αφορμή την παραπάνω πραγματικότητα, χρήστες του Instagram αποφάσισαν να αναρτήσουν backstage φωτογραφικό υλικό δίπλα από τις τελικές «τέλειες» φωτογραφίες που επέλεξαν να αναρτήσουν στους λογαριασμούς τους, χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #instagramVSreality. Η πρωτοβουλία τους αυτή παρακίνησε όλο και περισσότερους χρήστες να μοιραστούν αντίστοιχες στιγμές τους, με αποτέλεσμα το Instagram να μετρά πάνω από 167 χιλιάδες τέτοιες αναρτήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα με… κορονοϊό12.09.2018

Επιλέγουμε λοιπόν τις 8 πιο περίεργες, χαριτωμένες και αστείες φωτογραφίες που βρήκαμε με τη χρήση του χάσταγκ:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Μπράιαν Μόλκο μέχρι τον Κερτ Κομπέιν: 8 φορές που άντρες φόρεσαν φούστα, πριν τον Στάιλς12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b