MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ ξανά “μαζί” στην οθόνη για καλό σκοπό

Σε μία κοινή ανάγνωση του έργου Fast Times at Ridgemont High βρέθηκε το διάσημο πρώην ζευγάρι, για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Monopoli Team

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια των 90s, πριν παντρευτούν το 2000 και χωρίσουν το 2005.  Από τότε το πρώην ζευγάρι έχει να βρεθεί μαζί στην οθόνη μας περίπου δύο δεκαετίες.

Την Πέμπτη, όμως, οι δύο φίλοι πλέον, αποφάσισαν να ενώσουν τις “δυνάμεις” τους για καλό σκοπό και να εμφανιστούν σε μία κοινή, εικονική ανάγνωση της εφηβικής ταινίας Fast Times at Ridgemont High στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού εράνου. Το event έγινε μέσω live stream με οικοδεσπότη τον κωμικό Ντέιν Κουκ και αφηγητή τον Μόργκαν Φρίμαν.

Στο εικονικό “table read” όπως ονομάζεται συμμετείχαν και η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Σία ΛεΜπιφ, ο Τζίμμι Κίμελ, ο Τζον Λέτζεντ,ο Ρέι Λιόττα και ο Χέντρι Γκόλντινγκ.

Με τους Άνιστον και Πιτ να “διαβάζουν” μαζί για τους χαρακτήρες της Λίντα Μπάρετ και του Μπραντ Χάμιλτον, οι θαυμαστές τους χάρηκαν που το πρώην ζευγάρι είναι ακόμα φίλοι.

Μάλιστα, διαβάζοντας την σκηνή ενός ονείρου, η Άνιστον ως Λίντα είπε στον Μπραντ Πιτ: “Γεια σου, Μπραντ. Πάντα πίστευα ότι είσαι γλυκός. Σε θεωρώ πολύ σέξι. Θα έρθεις σε εμένα;”, κάτι που έκανε το υπόλοιπο καστ να αρχίσει τα γέλια, με τον Μόργκαν Φρίμαν να αναφωνεί  “Έλεος, Θεέ μου!”

Το event μάζεψε περισσότερα από 50 χιλιάδες δολάρια για την οργάνωση CORE, που βοηθάει άτομα που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση λόγω του covid-19, καθώς και για την οργάνωση Reform Alliance, που στηρίζει πρώην κατάδικους να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία.

Δείτε κι εσείς την ανάγνωση του σεναρίου με τους μεγάλους σταρ:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b