MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 18 Nοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 28: Ο αποχαιρετισμός του Παναγή σε γνωστούς και φίλους προκαλεί θλίψη σε όλους. Η Κική πιέζει τη Χρύσα να του πει την αλήθεια, εκείνη όμως διστάζει, φοβούμενη την έκρηξή του. Ο διοικητής, που έχει πάρει τη θέση του Παναγή, βάζει μπρος τα παράνομα σχέδιά του και τίποτα δεν μοιάζει να μπορεί να τον σταματήσει. Ο Ηλίας με τη Βαρβάρα καταστρώνουν ένα ακόμα σατανικό σχέδιο. Βάζουν στην παράταξή τους τον Τζώρτζη, ίσα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια της επιτροπής λογοκρισίας. Ο Θοδωρής προσπαθεί να εξανθρωπίσει τον Τζώρτζη, αλλά είναι μάταιος κόπος, ο Τζώρτζης πάει για πολιτική καριέρα.

Ο Χαραλάμπης συνεχίζει να ψάχνει το θέμα με τα χωράφια που θέλει να αγοράσει ο μεσίτης και ενημερώνει για τα σχετικά τον παπα-Αντρέα, ο οποίος αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση άμεσα! Θα αποτελέσει, άραγε, ο παπάς τροχοπέδη για τα σχέδια της Μάρμως; Και πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν μάθει ότι μπλέκεται στις δουλειές της; Η Κατερίνα μαθαίνει ότι ο Παναγής φεύγει, ενώ η Φιλιώ με τον Παρασκευά είναι καταρρακωμένοι. Θα προλάβει η Κατερίνα τον Παναγή πριν φύγει ή, μήπως, τελικά θα φτάσει όταν θα είναι πια αργά;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 45: Η Λήδα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν… Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του. Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει. Η Νέλλη σε απόγνωση ομολογεί πως τα χάπια τα πουλούσαν μαζί με τον Μάνο, ενώ έρχεται πιο κοντά με την Αλίκη, αναγνωρίζοντας την βοήθεια που της πρόσφερε. Η Νίκη και ο Δήμος έρχονται σε σύγκρουση για την υπόθεση του Μάνου, ενώ και η Μυρτώ κατηγορεί τον πατέρα της ότι δεν υποστήριξε τον Μάνο, όπως όφειλε. Ο Διονύσης φοβάται πως ο Φίλιππος του παίζει παιχνίδι και όταν περάσει στα χέρια του η εταιρεία, θα πετάξει όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο. Ο Μάνος ζητάει από τον πατέρα του να τον βοηθήσει, αλλά η αντίδρασή του δεν θα είναι αυτή που περιμένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Ψηφιακό αλλά άρεσε πολύ12.09.2018

21:00 «Η Φαμίλια» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 15: Η αγαπημένη όλων (εντάξει, η Δέσποινα και ο Γιάννης εξαιρούνται) Τζο έχει την τιμητική της! Δεν είναι μόνο τα όσα ξέρουμε ήδη για εκείνη, το πόσο παρεμβατική είναι, το πόσο δεν θέλει τον Γιάννη για γαμπρό της ή το τι μπορεί να κάνει για να χωρίσει την κόρη της από εκείνον, μαθαίνουμε και γιατί χώρισε με τον πατέρα της Μαίρης, τον Μάνο, όταν αυτός επισκέπτεται τον Γιάννη, τη Μαίρη και τα εγγόνια του! Επίσης, τι θα γίνει όταν η Τζο ξεπεράσει τα όρια και η Μαίρη της ζητήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά της; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η γιαγιά Τζο για να επανορθώσει; Μήπως έφτασε η ώρα να πάρει το μάθημά της; Αλήθεια, θα την λυπηθεί κανείς γι’ αυτό;

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 47: Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει την συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως στο καμπαρέ της Τρούμπας θα αναστατώσει και τους δυο ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της. Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματα του στην Πηνελόπη. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜε τη Μαντάμα Μπαττερφλάι κάνει πρεμιέρα η διαδικτυακή τηλεόραση της Λυρικής Σκηνής12.09.2018

ΤΑΙΝΙΑ

00:00 «Ο Λύκος της Wall Street» στο STAR

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Βιογραφία

Yπόθεση: Εκατομμυριούχος στα 26. Κατάδικος στα 36. Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, ο οποίος εξέτισε 20 μήνες στη φυλακή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί σε μια μαζική υπόθεση απάτης τίτλων το 1990, που τον ενέπλεξε στην εκτεταμένη διαφθορά της Wall Street και στον εταιρικό τραπεζικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της διείσδυσης της μαφίας. Η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτι, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά. Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μάργκο Ρόμπι, Τζόνα Χιλ, Μάθιου Μακόναχι, Κάιλ Τσάντλερ.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Με καλεσμένους τον Λάκη Παπαδόπουλο και την Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους οικοδεσπότες Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη να υπόσχονται ότι θα γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: 21 νέες ξένες σειρές δωρεάν διαθέσιμες στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ12.09.2018

00:00 «Τάκης Χατζής Direct» στον ALPHA

O Τάκης Χατζής έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με πολιτικούς και ανθρώπους της εξουσίας καθώς και με προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής. Πρόσωπα, που θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις αλλά και την κριτική.

NTOKIMANTEP

22:00 «Τοπόσημα» στο Cosmote TV History

Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες. Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή COSMOTE TV, «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατρικοί ηθοποιοί καταφεύγουν στη μικρή οθόνη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b