MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΜΟΔΑ

Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας: 7 ημέρες γεμάτες μόδα και στυλ, μέσα από 7 digital επεισόδια

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας μεταδίδεται σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr έως τις 22 Νοεμβρίου, μέσα από 7 digital επεισόδια, κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα.

| Φωτογραφίες: Studio Panoulis
Monopoli Team

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας…online

Έχοντας εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό Fashion Week, η 27η Athens Xclusive Designers Week by Pantene/Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας μεταδίδεται σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr, από 16 έως και 22 Νοεμβρίου, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να ζήσει 7 ημέρες γεμάτες μόδα και στυλ, μέσα από 7 digital επεισόδια, κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα.

Ευφάνταστα και πραγματικά μοναδικά fashion films με φόντο υπαίθριους χώρους του κέντρου της Αθήνας από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα, ανερχόμενα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία της Αμερικανίδας Stephanie Bargas.

Από τα fashion films δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα behind the scenes στιγμιότυπα, προετοιμασίες από το backstage, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά ακόμη highlights, τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά στην custom page της AXDW by Pantene στο LiFO.gr.

Μεγάλος χορηγός μετονομασίας της φετινής digital edition της Athens Xclusive Designers Week είναι η Pantene, με τη νέα σειρά του Pro-V miracles για δυνατά και μακριά μαλλιά.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο μεταδόθηκε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με τον Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες από τη καινούργια του SS21 Couture Collection, τις οποίες απογειώνουν τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos, καθώς και το ξεχωριστό fashion film του Πάρη  Βαλταδώρου με τις εντυπωσιακές δημιουργίες.

Το δεύτερο επεισόδιο

Στο δεύτερο επεισόδιο την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, ο ευρηματικός Λάκης Γαβαλάς θα «αιχμαλωτίσει» τα βλέμματα με τη νέα συλλογή .LAK, ενώ θα παρακολουθήσουμε και τη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του glamorous, lifestyle brand Juicy Couture.

Το τρίτο επεισόδιο

Το τρίτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους νέους δημιουργούς και τον θεσμό των New Designers Awards by 1664 Blanc, με 6 ανερχόμενα ταλέντα να διαγωνίζονται για σημαντικά βραβεία, παρουσιάζοντας τις συλλογές τους. Οι 6 δημιουργοί είναι οι (αλφαβητικά) Calliope Barci, Constantine Papa, Dantee, P. J. Thanos, Sophique και Zoek. Η Γαλλική μπύρα 1664 Blanc «αγκαλιάζει» για ακόμη μία σεζόν τον θεσμό, προσκαλώντας τους νέους σχεδιαστές να σχεδιάσουν μια δημιουργία εμπνευσμένη από το Φεστιβάλ των Καννών.

Την ίδια ημέρα, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του Romina Karamanea Fashion School θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τις δημιουργίες τους στο κοινό, ενώ η σχεδιάστρια Dinara Sadykova θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή σε ένα 3D fashion show. Τέλος, η τελετή απονομής των New Designers Awards by 1664 Blanc με παρουσιάστρια τη λαμπερή Άννα Πρέλεβιτς, θα αναδείξει τους νικητές αυτής της σεζόν.

Το τέταρτο επεισόδιο

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα απολαύσουμε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του οίκου Kathy Heyndels σε ένα μαγευτικό σκηνικό, καθώς και τη νέα athleisure συλλογή Marios Togos by Kathy Heyndels. Το τέταρτο επεισόδιο θα ολοκληρωθεί με τη παρουσίαση της Haute Couture συλλογής του ταλαντούχου σχεδιαστή Tassos Ntove στην επιβλητική είσοδο του Ζαππείου Μεγάρου.

Το πέμπτο επεισόδιο

Το Aesthet, το Greek designers multi-brand συμμετέχει για πρώτη φορά, εκπροσωπώντας και παρουσιάζοντας τα fashion films σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών & fashion brands, όπως Ancient Kallos, CKontova, Daphne Valente, Laviate, Nidodileda, Stefania Vaidani, Themis Z, Vassia Kostara, Yiorgos Eleftheriades, Zeus+Dione, τους οποίους θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, όπως και το artistic brand Amaris, που θα φέρει αέρα καλοκαιριού με την καινούρια του Resort Collection.

Το έκτο επεισόδιο

Το αγαπημένο ελληνικό brand Parthenis θα μας ταξιδέψει στα 70s με την AW 2020-2021 συλλογή του το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα παρακολουθήσουμε το glam – rock fashion film του δημοφιλούς σχεδιαστικού διδύμου Deux Hommes.

Το έβδομο επεισόδιο

Η διαδικτυακή προβολή της ελληνικής εβδομάδας μόδας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με ένα ξεχωριστό fashion film, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι μοναδικές δημιουργίες της Celia Kritharioti.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline Agenda: Ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες που βλέπουμε διαδικτυακά, σήμερα 17/1112.09.2018

Παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα με τις επιδείξεις μόδας και τα fashion films, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα makeup trends της σεζόν από τον Φρέντυ Καλομπράτσο και τη σχολή Freddy MakeUp Stage που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων, καθώς και τις προετοιμασίες μαλλιών από την σχολή κομμωτικής Diamantopoulos με τα προϊόντα hairstyling της Γαλλικής εταιρίας René Furterer.

Επίσης, θα γνωρίσουν τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project by NIVEA Black and White, μία πρωτοβουλία της διοργάνωσης που σε συνεργασία με τη σειρά αποσμητικών NIVEA έδωσε τη δυνατότητα σε νέους επίδοξους σχεδιαστές μόδας και μη, να σχεδιάσουν ένα look με κατεύθυνση το άσπρο-μαύρο, διεκδικώντας τη δωρεάν συμμετοχή τους στην επόμενη εβδομάδα μόδας, καθώς και ένα χρηματικό έπαθλο 1.000€ για να δημιουργήσουν την πρώτη τους συλλογή.

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα socialmedia: facebook.com/axdweek και https://www.instagram.com/axdw_fashionweek/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 15 προτάσεις για την εβδομάδα 16-22 Νοεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Το Onassis Ready ανοίγει με Juergen Teller, Παλούμπης & Αντώνης Τσιοτσιόπουλος με νέο έργο - Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
«Πιτσιμπούργκο» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η σοπράνο Asmik Grigorian στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
"Το Παρελθόν" του Julien Gosselin στη Στέγη, οι Kerala Dust στο Universe - Όλα όσα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Στην εξοχή» στο Θέατρο Αποθήκη, οι «Τρεις αδελφές» ξανά στο Εθνικό – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Σε βλέπω» στο Μικρό Παλλάς. Αγαπημένοι ηθοποιοί στο Ηρώδειο… για τον Αριστοφάνη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Ένα απλό ατύχημα: Ο φετινός Χρυσός Φοίνικας των Καννών έρχεται στους κινηματογραφους
Cine News
Το 48ο Φεστιβάλ Δράμας φέρνει στην Αθήνα τις ελληνικές σπουδαστικές ταινίες
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα στην πόλη
Εκδηλώσεις
«Τέλος του Παιχνιδιού» με Παπαδημητρίου - Χρυσοστόμου, Σπανουδάκης στο Ηρώδειο - Όσα θα κάνουμε σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #188: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Cine News
Η Τέχνη της Μνήμης: το ντοκιμαντέρ της Αννέτας Παπαθανασίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος