MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΧΟΡΟΣ

Megaron Online: Σε παγκόσμια πρώτη η παράσταση χορού «Υag» – The Movie, από την Βatsheva Dance Company

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή της διάσημης ομάδας χορού, Batsheva Dance Company, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την οθόνη (one-time screening).

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 21:00

Μια αποκλειστική συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με τη διάσημη ομάδα χορού για την παγκόσμια πρεμιέρα του «ΥAG» – THE MOVIE, του νέου έργου του Ohad Naharin. Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή της Batsheva Dance Company που είναι ειδικά σχεδιασμένη για την οθόνη (one-time screening), στην οποία ο πάντα ευρηματικός δημιουργός χρησιμοποιεί την κινηματογραφική γλώσσα για να επικοινωνήσει τη δουλειά του ως χορογράφου και διευθυντή της ομάδας.

Το Μέγαρο –κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα– εξασφάλισε μειωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο κατά 20% (10€) για το «ΥAG» που μεταδίδεται online μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν θα είναι διαθέσιμο μελλοντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜegaron Online: Συναυλίες και παραστάσεις με δωρεάν live streaming από το Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

Ο βιντεοκαλλιτέχνης Roee Shalti, τακτικός συνεργάτης της ομάδας Batsheva, δημιούργησε και μόνταρε το φιλμ μαζί με τον Naharin. Σε έναν χώρο λιτό, χωρίς εναλλαγές φωτισμού, το βλέμμα επικεντρώνεται στη ραφινάτη κίνηση των χορευτών. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο στο Στούντιο Βάρντα του Κέντρου Χορού Suzanne Dellal (Τελ Αβίβ).

Πριν από την προβολή του «YAG», στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ένα live Gaga session με χορευτές της ομάδας Batsheva.

Γκάγκα: η σωματική τεχνική και φιλοσοφία του Ohad Naharin μάς προτρέπει να συνδεθούμε σωματικά με τη φαντασία και κάθε αισθητηριακή εμπειρία, βελτιώνοντας την ευελιξία και την αντοχή μας, αυξάνοντας την ευκινησία και την ικανότητά μας για δυναμική έκφραση, απολαμβάνοντας εντέλει την κίνηση. Για να πάρετε μέρος στο Gaga session δεν απαιτούνται γνώσεις χορού ή άλλης κινητικής άσκησης. Link εγγραφής και promo code θα σας σταλούν μετά την αγορά εισιτηρίου για την παράσταση «YAG». Περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Mε τον κωδικό 10137 εξασφαλίζετε την ειδική έκπτωση 20% για το κοινό του Μεγάρου.

Ζωντανή συζήτηση (στα αγγλικά) με τον Ohad Naharin και την Hila Cohen-Schneiderman

Την επόμενη μέρα του one-time screening, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή συζήτηση (δωρεάν) στα αγγλικά με τον Ohad Naharin και την Hila Cohen-Schneiderman, επικεφαλής επιμελήτρια εκθέσεων των MoBY, Μουσείων Τέχνης στην Μπατ Γιαμ – Τελ Αβίβ. H συζήτηση είναι αποκλειστικά για τους κατόχους εισιτηρίων, στους οποίους θα σταλεί το αντίστοιχο link αμέσως μετά το screening.

Όλες οι αναμεταδόσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΜΜΑ με την υπηρεσία ΔΙΑΥΛΟΣ (diavlos.grnet.gr ) του ΕΔΥΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline Agenda: Ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες που βλέπουμε διαδικτυακά, σήμερα 16/1112.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χορεύουν τα μέλη της ομάδας: Yael Ben Ezer, Sean Howe, Londiwe Khoza, Igor Ptashenchuk, Yoni Simon, Hani Sirkis
Μουσική: John Zorn, Gaetano Donizetti, John Taverner, Ennio Morricone, Ran Slavin
Διάρκεια: 50 λεπτά
*Υπάρχουν σκηνές γυμνού.
Προμηθευτείτε εγκαίρως το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο στον σύνδεσμο: https://www.megaron.gr/event/yag-tou-ohad-naharin-batsheva-dance-company/

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Τρωάδες: Νέα παράσταση καθολικής προσβασιμότητας στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Θεοδώρα, Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου: Η νέα ελληνική όπερα στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Ακυρώθηκαν οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο λόγω των πυρκαγιών στην Αργολίδα
Εκδηλώσεις
Το 3ο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας επιστρέφει ως ζωντανή σκηνή πνευματικής και λαϊκής ιστορίας
Θεατρικά Νέα
Σύγχρονο Θέατρο: Νέα σεζόν με τρεις παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό
Θεατρικά Νέα
«Για Τρία Ψυγεία και Ένα Πλυντήριο»: Η παράσταση-ντοκουμέντο που συγκλόνισε το Λονδίνο έρχεται το Νοέμβριο στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
«Γίγαντας»: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εκρηκτικό πολιτικό έργο του Mark Rosenblatt
Θεατρικά Νέα
I-ONE: Ιβάν Βιριπάγεφ και Γκαλίν Στόεφ φέρνουν στη Μικρή Επίδαυρο μια Μήδεια του 21ου αιώνα
Δραστηριότητες
Ο Τόπος μου: Ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός της Γενναδείου Βιβλιοθήκης
Θεατρικά Νέα
170 Τετραγωνικά (moonwalk): Το οικογενειακό “ρινγκ” του Γιωργή Τσουρή επιστρέφει για 8η χρονιά
Θεατρικά Νέα
Το Θέατρο ΜΕΤΣ αποκαλύπτει το πρόγραμμα της νέας σεζόν
Θεατρικά Νέα
ΜΑΚΜΠΕΘ: Άνοιξε η προπώληση – Οι πρώτες φωτογραφίες με Καραμπέτη και Γάλλο