MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Κιθ Ρίτσαρντς για την 60η επέτειο των Rolling Stones: “Ελπίζουμε να ζούμε μέχρι τότε”

Μία χιουμοριστική -και ειλικρινή- απάντηση έδωσε ο Κιθ Ρίτσαρντς όταν ερωτήθηκε για τα σχέδια του συγκροτήματος για την 60η επέτειο τους.

Κιθ Ρίτσαρντς για τα 60 χρόνια Rolling Stones
Κιθ Ρίτσαρντς για τα 60 χρόνια Rolling Stones
Monopoli Team

Ο Κιθ Ρίτσαρντς πρόσφατα μίλησε για την επερχόμενη 60η επέτειο των Rolling Stones, και αυτό που είχε να δηλώσει είναι ότι τα μόνα σχέδια που κάνουν προς το παρόν είναι… να είναι “ακόμα όλοι ζωντανοί” μέχρι να φτάσει η σημαντική αυτή μέρα.

Το θρυλικό συγκρότημα πρόκειται να γιορτάσει τα 60 χρόνια πορείας του το 2022, αφού δημιουργήθηκαν επίσημα το 1962.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ο Ρίτσαρντς ερωτήθηκε ποια είναι τα σχέδια του συγκροτήματος για την σημαντική επέτειο. Η απάντηση του; “Βασικά, τα μοναδικά μας σχέδια είναι να είμαστε ακόμα ζωντανοί. Πέρα από αυτό, στην ηλικία μας, δεν ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι θα ετοιμάζεται” δήλωσε ο 76χρονος ροκ σταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Rolling Stones απειλούν τον Trump με μήνυση12.09.2018

Πριν λίγες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο διάσημο ροκ συγκρότημα σκοπεύει να γιορτάσει την επέτειό του με μία περιοδεία -που μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι θα είναι παγκόσμια. Τα λόγια του Ρίτσαρντς όμως φαίνεται να διαψεύδουν κάτι τέτοιο.

“Αρχικά, πρέπει να επιβιώσουμε αυτή την χρονιά και να δούμε πώς θα διαχειριστούμε τον επόμενο χρόνο. Γιατί θεωρώ πως αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τον εορτασμό των Rolling Stones. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε ακόμα όλοι εδώ -αλλά θα το αφήσω εδώ αν γίνεται”.

Βέβαια, ο Ρίτσαρντς επιβεβαίωσε ότι οι Stones δουλεύουν σε ένα νέο άλμπουμ, το οποίο δήλωσε πως βρισκόταν στην μέση “λίγο πριν γίνει όλος αυτός ο χαμός”, αναφερόμενος φυσικά στην πανδημία του κορονοϊού.

Πάντως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι Stones κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον επίκαιρο τίτλο “Living in a Ghost Town”, αλλά και μία διαδικτυακή σειρά με τις πιο επικές συναυλίες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑExtra Licks: Η νέα σειρά των The Rolling Stones με τις πιο θρυλικές συναυλίες τους12.09.2018

Το καλό είναι ότι σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, ο Ρίτσαρντς είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τους Stones να παίρνουν… σύνταξη. Επομένως, ακόμα κι αν δεν υπάρξει περιοδεία, τουλάχιστον θα έχουμε νέα μουσική.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b