MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
31
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

42°C: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ελληνικής σειράς της COSMOTE TV

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας, «42°C», μια παραγωγή της COSMOTE TV, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Κατερίνα Λέχου, Ναταλία Swift, Κώστα Νικούλι, κ.α., ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021.

42°C
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ «42°C» είναι η νέα ελληνική σειρά μυθοπλασίας, στην παραγωγή της οποίας προχωρά -μετά τους δυο κύκλους του «Έτερος Εγώ»– η COSMOTE TV. Τα γυρίσματα της σειράς, που πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα, ολοκληρώθηκαν και το «42°C» ετοιμάζεται να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, μέσα στο 2021.

42°C

«42°C»: Λίγα λόγια για τη σειρά

Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εκεί, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λένα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, η έφηβη κοπέλα, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν: στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Έγκλημα ή αυτοκτονία; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλύ Δούκα, τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο βραβευμένος Γιώργος Παπαβασιλείου («Slave», «Der Bergdoktor», «The storm tide», «Special Unit») και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

42°C

Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) στον ρόλο του αστυνομικού, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας, που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α’ Ανδρικού Ρόλου – Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), που υποδύεται τον πατέρα της Λένας και κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Στη σειρά, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Theo Alexander («True Blood», «Digger») και η Μπέτυ Αποστόλου.

Το καστ της σειράς «42°C» πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων Ελλήνων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Νικόλαος Ζεκίνογλου, η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Νοέμβριος με τηλεοπτικές σειρές σε Α’ προβολή12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: Tanweer Productions
Creator/ Producer: Ναταλύ Δούκα
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου
Σενάριο: Σέργιος Κωνσταντινίδης, Κάλλια Παπαδάκη
Production Designer: Μιχάλης Σαμιώτης
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος
Ενδυματολόγος: Μαρία Καραπούλιου
Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου
Μοντάζ: Πάνος Βουτσαράς
Line Producer: Φένια Κοσοβίτσα
Executive Producer: Διονύσης Σαμιώτης
Producer COSMOTE TV: Φαίη Τσιτσιπή

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Οι ταξιτζήδες είναι η λυρική φωνή της πόλης»: Η Ειρήνη Βουρλούμη μιλά για το ντοκιμαντέρ “Αλλού ο Δρόμος”
Cine News
The Gilded Age: Η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης επιστρέφει με νέα σεζόν και περισσότερες ίντριγκες
Cine News
«Made in Greece»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της MagentaTV για τη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας
Cine News
ArteKino Festival: Τρεις ημέρες ευρωπαϊκού σινεμά, νέων φωνών και συναντήσεων στη Στέγη
Cine News
Η MagentaTV φέρνει το Disney+: Νέα συνδυαστικά πακέτα σε προνομιακές τιμές
Cine News
258 ταινίες μέσα σε 11 μέρες: Ο δικός μας οδηγός επιβίωσης για το 67ο ΦΚΘ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema
Cine News
28η Οκτωβρίου: 10 ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις σήμερα
Cine News
«Isabel»: Μια πρόποση στα όνειρα που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο
Cine News
Ξανασταυρώνεται: Η τολμηρή κινηματογραφική αλληγορία του Θοδωρή Παπαδουλάκη απέκτησε trailer και αφίσα
Cine News
Το Magenta History τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα
Cine News
Afterimages: Ελληνοπολωνικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανασύρουν ιστορίες από τα αρχεία