MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
29
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ράμι Μάλεκ: Ήταν εύκολο για τον ηθοποιό να ενσαρκώσει τον κακό στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τον ρόλο του ως κακός στην ταινία «No Time To Die» και εξηγεί πόσο ψυχολογικά δύσκολο ήταν να τον ενσαρκώσει!

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για το πόσο δύσκολο ψυχολογικά ήταν γι’ αυτόν να υποδυθεί τον κακοποιό Safin στη νέα ταινία James Bond με τίτλο «No Time To Die».

Ο ηθοποιός περιέγραψε τον Safin, τον εχθρό του Τζέιμς Μποντ στην ταινία, ως έναν «πολύ τρομακτικό χαρακτήρα» και σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πόσο δύσκολο του ήταν να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο!

«Όταν σκέφτομαι τον Safin, σκέφτομαι κάποιον που είναι σχολαστικός αλλά μετρημένος και υπάρχει κάτι για αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό και περίεργο», δήλωσε ο ηθοποιός στο GQ. «Είναι κάποιος που, μερικές φορές νιώθω ότι σου δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείσαι και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό. Ο χαρακτήρας αυτός σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι είναι σωστό, τι είναι λάθος και αν είναι η ερμηνεία σας για αυτά τα δύο πράγματα τόσο ακριβής όσο φαίνεται».

Ο Ράμι Μάλεκ ως Safin.

Ο Μάλεκ συνέχισε: «Νομίζω ότι αρχίζετε να αναρωτιέστε τι είναι πραγματικά κακό. Και αυτόν τον χαρακτήρα ειδικά τον βρίσκω συναρπαστικό γιατί μπορεί να καταπνίξει κάθε συναίσθημα που αισθάνεται για να εκτελέσει τον σκοπό του και αρχίζω να προσπαθώ να κατανοήσω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος».

«Είναι αδίστακτος και αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάτι που του συνέβη. Νομίζω ότι το γεγονός ότι με κάποιον τρόπο απολαμβάνει το κακό που κάνει στους γύρω του είναι κάτι αρκετά σοκαριστικό και ψυχολογικά κάτι που δεν ήταν εύκολο για μένα να αποδώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«No Time To Die»: Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ12.09.2018

Η συνέντευξη αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση της νέας καθυστέρησης της κυκλοφορίας της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, νωρίτερα αυτό τον μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
28η Οκτωβρίου: 10 ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις σήμερα
Cine News
«Isabel»: Μια πρόποση στα όνειρα που δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο
Cine News
Ξανασταυρώνεται: Η τολμηρή κινηματογραφική αλληγορία του Θοδωρή Παπαδουλάκη απέκτησε trailer και αφίσα
Cine News
Το Magenta History τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα
Cine News
Afterimages: Ελληνοπολωνικές προβολές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανασύρουν ιστορίες από τα αρχεία
Cine News
Children of the Sun: Μια ουτοπία ελευθερίας στη σκιά των πυρκαγιών της Εύβοιας
Cine News
ΕΜΣΤ: Το χειμερινό CineFIX βλέπει ντοκιμαντέρ
Cine News
Το “Dexter: Resurrection” επιστρέφει με νέα σεζόν – Ο αγαπημένος μας serial killer σε νέες περιπέτειες
Cine News
Yaga: Η πιο hot σειρά μυστηρίου φτάνει πάνω στην ώρα για το Halloween
Cine News
Το Λάθος: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Ταλίν για την ταινία του Θεόφιλου Παπαστυλιανού
Cine News
67ο ΦΚΘ: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ambassador της Αγοράς
Cine News
Σύγκρουση: Στον αέρα το καθηλωτικό trailer του νέου δικαστικού θρίλερ του MEGA