MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ράμι Μάλεκ: Ήταν εύκολο για τον ηθοποιό να ενσαρκώσει τον κακό στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τον ρόλο του ως κακός στην ταινία «No Time To Die» και εξηγεί πόσο ψυχολογικά δύσκολο ήταν να τον ενσαρκώσει!

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για το πόσο δύσκολο ψυχολογικά ήταν γι’ αυτόν να υποδυθεί τον κακοποιό Safin στη νέα ταινία James Bond με τίτλο «No Time To Die».

Ο ηθοποιός περιέγραψε τον Safin, τον εχθρό του Τζέιμς Μποντ στην ταινία, ως έναν «πολύ τρομακτικό χαρακτήρα» και σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πόσο δύσκολο του ήταν να ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο!

«Όταν σκέφτομαι τον Safin, σκέφτομαι κάποιον που είναι σχολαστικός αλλά μετρημένος και υπάρχει κάτι για αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό και περίεργο», δήλωσε ο ηθοποιός στο GQ. «Είναι κάποιος που, μερικές φορές νιώθω ότι σου δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείσαι και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό. Ο χαρακτήρας αυτός σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι είναι σωστό, τι είναι λάθος και αν είναι η ερμηνεία σας για αυτά τα δύο πράγματα τόσο ακριβής όσο φαίνεται».

Ο Ράμι Μάλεκ ως Safin.

Ο Μάλεκ συνέχισε: «Νομίζω ότι αρχίζετε να αναρωτιέστε τι είναι πραγματικά κακό. Και αυτόν τον χαρακτήρα ειδικά τον βρίσκω συναρπαστικό γιατί μπορεί να καταπνίξει κάθε συναίσθημα που αισθάνεται για να εκτελέσει τον σκοπό του και αρχίζω να προσπαθώ να κατανοήσω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος».

«Είναι αδίστακτος και αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάτι που του συνέβη. Νομίζω ότι το γεγονός ότι με κάποιον τρόπο απολαμβάνει το κακό που κάνει στους γύρω του είναι κάτι αρκετά σοκαριστικό και ψυχολογικά κάτι που δεν ήταν εύκολο για μένα να αποδώσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«No Time To Die»: Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ12.09.2018

Η συνέντευξη αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση της νέας καθυστέρησης της κυκλοφορίας της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, νωρίτερα αυτό τον μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
COSMOTE TV: Ένας Ιούνιος γεμάτος πρεμιέρες, αφιερώματα και μεγάλες επιστροφές
Cine News
Pool Your Cinema 2026: Το πιο ατμοσφαιρικό θερινό σινεμά της Αθήνας επιστρέφει στη Μεγάλη Βρεταννία
Cine News
«Στον Κόσμο Tων Ζώων»: Τον Ιούνιο στο Disney+ η ξεκαρδιστική και γεμάτη περιπέτεια ταινία
Cine News
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ πιστεύει ότι το AI δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ψυχή στο σινεμά
Cine News
Onassis Ready: Θερινό σινεμά στην ταράτσα μ’ ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Τίλντα Σουίντον
Cine News
The Testaments: Ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν από το Disney+
Cine News
Ένα νέο film club γεννιέται στο κέντρο της Αθήνας
Cine News
Greek Cinema Nights: Το Πάρκο Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά
Cine News
Cinefix: Οι πιο εντυπωσιακές θερινές προβολές στην ταράτσα του ΕΜΣΤ
Cine News
Κάννες 2026: Ο Χρυσός Φοίνικας στο Fjord του Cristian Mungiu
Cine News
A Good Girl’s Guide… στο τι παίζει στην TV αυτή την εβδομάδα
Cine News
Το Σαββατοκύριακο “φοράει” Prada – Όσα θα δούμε στην TV