MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Το Τρίτο Στεφάνι
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Το Τρίτο Στεφάνι, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Θέατρο Παλλάς

«Το Τρίτο Στεφάνι», του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσου, ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς, με έναν εικοσαμελή θίασο σημαντικών ηθοποιών και μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.
Παρασκευή 16/10, 20:30
Από 15€ έως 80€
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 3, City Link-Κέντρο

Μεταμφίεση, του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με την Χάρις Αλεξίου στο Μικρό Παλλάς

Η Χάρις Αλεξίου, με αφορμή το θεατρικό αφήγημα «Μεταμφίεση» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, ανεβαίνει στη σκηνή του Μικρού Παλλάς και απευθύνεται στο κοινό μέσα από τη θεατρική πράξη.  Άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με απόλυτη σοβαρότητα θα ανοίξει μπροστά μας όλα της τα χαρτιά  εξηγώντας μας πώς έμαθε να μεταμφιέζει την όψη της αλλά και την ψυχή της.
Παρσκευή 16/10, 21:00
14-20€
Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, City Link-Κέντρο

Ρινόκερος

Ρινόκερος, του Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός

Μετά την επιτυχία που σημείωσε κατά την προηγούμενη θεατρική σεζόν, το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, «Ρινόκερος», που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, επιστρέφει στο θέατρο Κιβωτός. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Άρης Σερβετάλης.
Παρσκευή 16/10, 21:00
18-20€
Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115, Γκάζι 

Παίζοντας το θύμα, των Όλεγκ και Βλαντιμίρ Πρεσνιακόφ στο Εθνικό Θέατρο

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα η μαύρη κωμωδία “Παίζοντας το θύμα” που γράφτηκε το 2002 από τους πολυβραβευμένους Όλεγκ και Βλάντιμιρ Πρεσνιακόφ. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κουτλή και πρωταγωνιστούν οι  Λευτέρης Βενιάδης, Μικές Γλύκας, Ελένη Κουτσιούμπα, Βασίλης Μαγουλιώτης, Λαέρτης Μαλκότσης, Ερρίκος Μηλιάρης, Κώστας Μπερικόπουλος και Εύη Σαουλίδου.
Παρασκευή 16/10, 20:00
5-13€
Εθνικό Θέατρο – Rex, Πανεπιστήμιου 48, Αθήνα

Είμαι Βίγκαν

STAND UP COMEDY

Είμαι Βίγκαν, με τον Μιχάλη Σεβαστέρη στο Foka Negra

Ο Μιχάλης Σεβαστέρης έρχεται με την πρώτη του σόλο παράσταση να διακωμωδήσει τις τραγικές καταστάσεις που πέρασε σαν παιδί, έφηβος, ενήλικας, και που ακολουθώντας την μαθηματική ακολουθία θα περάσει και σαν γέρος. Γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα: Ένας πολύ ξεχωριστός, φωτεινός, γεμάτος χιούμορ νέος άνθρωπος. Και βίγκαν.
Παρασκευή 16/10, 21:00
6€
Foka Negra, Φωκίωνος Νέγρη 32, Κυψέλη

Human Behavior

ΧΟΡΟΣ

Human Behavior, δίπτυχο σύγχρονου χορού από το Μπαλέτο της Λυρικής Σκηνής

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην πρώτη του παραγωγή για την Εναλλακτική Σκηνή παρουσιάζει ένα δίπτυχο σύγχρονου χορού με τίτλο Human Βehaviour. Ο Γιάννης Μανταφούνης χορογραφεί το Point of No Return σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη και η Ερμίρα Γκόρο χορογραφεί το Plan B σε μουσική Δήμητρας Τρυπάνη.
Παρασκευή 16/10, 20:30
10-20€
Εθνική Λυρική Σκηνή, Λεωφόρος Συγγρού 364, ΚΠΙΣΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Παύλος Παυλίδης Trio Live στο Gazarte Roof Stage

Ο Παύλος Παυλίδης με τον Φώτη Σιώτα και τον Δημήτρη Τσεκούρα θα διαμορφώσουν μαζί ένα διαφορετικό trio, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη, δίνοντάς τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.
Παρασκευή 16/10, 21:30
13€
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι

Star Wars: A New Hope

ΣΙΝΕΜΑ

Προβολές ταινιών στο City Drive-in στο ΟΑΚΑ

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δύο ταινίες: Στις 20:30 την ταινία Star Wars: A New Hope και στις 22:45 την ταινία Star Wars: The Empire Strikes Back.
Παρασκευή 16/10, 20:30, 22:45
5-14€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b