MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

The Prom: Μέριλ Στριπ και Νικόλ Κίντμαν σε LGBTQ μιούζικαλ του Netflix

Ο Ράιαν Μέρφι αναλαμβάνει την προσαρμογή του βραβευμένου με Τόνι μιούζικαλ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στη δημοφιλή πλατφόρμα.

author-image Ευθυμία Πουλάδη

Από τότε που ο διάσημος δημιουργός Ράιαν Μέρφι μετακόμισε στο Netflix (κάνοντας την ιστορική συμφωνία των 300 εκατομμυρίων!), δεν έχει σταματήσει να παράγει νέο περιεχόμενο, συνήθως με θεματικές που αφορούν την LGBTQ κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMa Rainey’s Black Bottom: Η τελευταία ταινία του Τσάντγουικ Μπόζμαν έρχεται στο Netflix12.09.2018

Ενώ είχε ήδη αναλάβει πολλά τηλεοπτικά προγράμματα, ο Μέρφι εμπνεύστηκε από το Μπρόντγουεϊ για την δημιουργία ταινιών. Ξεκίνησε με το «The Boys in the Band», βασισμένο στο θεατρικό έργο του Μαρτ Κράουλι (1968), το οποίο έκανε πρόσφατα πρεμιέρα με θετικά σχόλια.

Στο επόμενο βήμα του, ο Μέρφι προσάρμοσε το μιούζικαλ «The Prom», που είχε υποψηφιότητα για βραβείο Τόνι το 2018. Το μιούζικαλ ακολουθεί μια ομάδα αποτυχημένων ηθοποιών του Μπρόντγουεϊ που βοηθούν μια έφηβη να συνοδεύσει την κοπέλα της στον σχολικό χορό αποφοίτησης. Αυτό που ξεκινά ως κόλπο διαφήμισης για να ευνοήσει την καριέρα τους, καταλήγει να λιώσει τις ψυχρές, φιλόδοξες καρδιές των ηθοποιών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Μέριλ Στριπ, ο Τζέιμς Κόρντεν, η Νικόλ Κίντμαν και η Κέρι Γουάσινγκτον.

Η Μέριλ Στριπ δήλωσε πρόσφατα πως δέχτηκε τον ρόλο γιατί της θύμισε το «Mamma Mia» και πως δυσκολεύτηκε να βγάλει τον κακό της εαυτό για τον ρόλο της φιλόδοξης και ραδιούργας ηθοποιού του Μπρόντγουεϊ. Επίσης, δήλωσε πως η ταινία έχει χαρούμενο τέλος, κάτι που όλοι ονειρευόμαστε για το 2020».

Το «The Prom» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Δεκεμβρίου.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b