«Don’t Look Up»: Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και άλλοι στην πιο all-star κωμωδία της χρονιάς
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΛεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και πολλοί άλλοι διάσημοι θα πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία που ετοιμάζει το Netflix, με τίτλο «Don’t Look Up».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ Άνταμ Μακέι («Vice», «The Big Short») ετοιμάζει μια νέα κωμωδία για το Netflix, το «Don’t Look Up», με ένα τρομερό καστ ηθοποιών, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Λόρενς και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τζένιφερ Λόρενς
Οι σταρ θα υποδύονται δύο αστρονόμους χαμηλού επιπέδου που ανακαλύπτουν ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη γη και θα τον καταστρέψει σε 6 μήνες. Οι επιστήμονες ξεκινούν μια περιοδεία σε όλη τη χώρα προειδοποιώντας τον πληθυσμό για τον αναπόφευκτο θάνατό του, αλλά οι άνθρωποι δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα.
Η κωμωδία θα έχει στο καστ της μεγάλα ονόματα όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζόνα Χιλ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Αριάνα Γκράντε και ο Μάθιου Πέρι.

Η σούπερ σταρ Αριάνα Γκράντε αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του καστ.
Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 στην πλατφόρμα. Το budget υπολογίζεται στα 75 εκατομμύρια δολάρια.
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που φτιάχνω αυτήν την ταινία με την Τζένιφερ Λόρενς», δήλωσε ο Μακέι νωρίτερα φέτος. «Είναι αυτό που οι άνθρωποι τον 17ο αιώνα αποκαλούσαν «δυναμίτης υποκριτικής». Και το γεγονός ότι το Netflix βλέπει αυτήν την ταινία ως μια κωμωδία με παγκόσμια απήχηση θέτει ψηλά στάνταρ για μένα και την ομάδα μου με έναν συναρπαστικό και ενθαρρυντικό τρόπο», δήλωσε.
Ο Άνταμ Μακέι ξεκίνησε την καριέρα του με κωμωδίες όπως ο «Παρουσιαστής» με τον Γουίλ Φέρελ. Η νέα ταινία δεν θα είναι τόσο εκκεντρική όπως οι παλιές του, αλλά μια «σκληρή αστεία σάτιρα», όπως περιγράφει.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Telekom Μεγάλος Χορηγός του 67ου ΦΚΘ – Ειδική, δωρεάν προβολή της πολυαναμενόμενης σειράς “Σχέδιο Οδυσσέας”
- People, Places & Things, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή στο Θέατρο Κνωσός
- Σκέφτομαι Δυνατά, του Florian Zeller σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς
- Billy Cobham: Ο ζωντανός θρύλος της τζαζ έρχεται στο Μέγαρο με το «Time Machine»
- Ρεμπέτικο για Παιδιά: Μια διαδραστική μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά