MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Conchata Ferrell: Οι πρωταγωνιστές του Two and A Half Men αποχαιρετούν την “Μπέρτα”

Με αναρτήσεις στο Twitter οι συνάδελφοι της αποχαιρετούν την αγαπημένη «Berta» από το «Two and A Half Men» που απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή

Monopoli Team

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Berta στη σειρά «Two And A Half Men», Conchata Ferrell, έφυγε από τη ζωή

Η 77χρονη πέθανε στις 13 Οκτωβρίου από επιπλοκές μετά από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με το Deadline.

Η Warner Bros TV, ο διανομέας της κωμικής σειράς, έγραψε στο Twitter: «Είμαστε λυπημένοι για την απώλεια της Conchata Ferrell και είμαστε ευγνώμονες για τα χρόνια που μας έφερε γέλια ως Berta που θα ζήσουν για πάντα».

Οι συμπρωταγωνιστές της στο «Two And A Half Men» Charlie Sheen και Jon Cryer την αποχαιρέτισαν επίσης με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, μια ολοκληρωμένη επαγγελματίας, μια γνήσια φίλη, μια σοκαριστική και οδυνηρή απώλεια. Berta, η προσοχή σου στα οικοκυρικά ήταν αμφισβητήσιμη, η προσοχή που έδινες ομως στους ανθρώπους ήταν τέλεια» είπε ο Τσάρλι Σιν.

Ο Cryer πρόσθεσε: «Ήταν ένας όμορφος άνθρωπος. Ο σκληρός χαρακτήρας της Berta ήταν μια εφεύρεση των συγγραφέων. Η ζεστασιά και η ευπάθεια της Chatty ήταν τα πραγματικά δυνατά της σημεία. Κλαίω για τη γυναίκα που θα μου λείπει και τη χαρά που έφερε σε τόσους πολλούς.»

Ο Cryer πρόσθεσε: «Ήταν ένας όμορφος άνθρωπος. Ο σκληρός χαρακτήρας της Berta ήταν μια εφεύρεση των συγγραφέων. Η ζεστασιά και η ευπάθεια της Chatty ήταν τα πραγματικά δυνατά της σημεία. Κλαίω για τη γυναίκα που θα μου λείπει και τη χαρά που έφερε σε τόσους πολλούς.»

Ο Jon Cryer, που στην σειρά “Two and a Half Men” υποδυόταν τον αδερφό του Τσάρλι Σιν, Άλαν, θυμήθηκε επίσης: “Θυμάμαι την πρώτη μέρα της στο σετ. Ήταν το δεύτερο επεισόδιο της σειράς και ένιωθα τόσο τυχερός που την είχαν προσλάβει. Της μίλησα για το πόσο μεγάλος θαυμαστής της είμαι και εκείνη απλά αρνήθηκε να το πιστέψει”.

Τα προβλήματα υγείας της Ferrell

Ο θάνατός της έρχεται μετά από την ανακοίνωση του συζύγου της Ferrell, Arnie Anderson, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός ήταν σε εντατική θεραπεία μετά από καρδιακή ανακοπή τον Ιούλιο.

Ο Anderson είπε ότι υπέστη επίσης καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της εντατικής θεραπείας, αλλά αφού σώθηκε, η κατάστασή της επιδεινώθηκε μετά τη μόλυνση ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μονάδα μακροχρόνιας περίθαλψης και αναπνευστική μονάδα όπου λέγεται ότι η κατάσταση της ήταν σταθερή, ενώ εκείνη ήταν σε ημι-κωματώδη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ κόσμος της ροκ αποχαιρετά τον θρυλικό Eddie Van Halen12.09.2018

Εκτός από τους Two and a Half Men, η Ferrell εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των Buffy the Vampire Slayer, The Ranch και Erin Brockovich.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b